Co sa s nim stalo?

Príspevok v téme: Co sa s nim stalo?
LuckaPucka

Dobry den som velmi smutna s mojho manzela...sme manzelmi 6mesiacov ale pred manzelstvom sme chodili spolu 10rokov...hned po svadbe som otehotnela po dvoch rokoch intenzivneho snazenia cize som v siestom mesiaci a spravanie mojho manzela sa velmi zmenilo...u mna je sex zaklad zivota...s manzelom sme mali sex pravidelne aj kazdy den zacal manzel chodt do prace do zahranicia...velmi sa skamaratil s kolegom s ktorym su az privelky kamarati ze niekedy sa nad ich spravanim chytam za hlavu...pol roka pred svadbou somnou manzel odmieta spat iba mozno raz za dva mesiace ale najviac ma frustruje ze aj ked mame spolu sex ja ho vzrusujem oralne oblielam si sexy pradlo kostymceki proste robim co sa mu paci potom mame sex asi 5minut a to je vsetko...cize ani sa ma nedotkne ani ma nijak nevzrusi orgazmus som pri nemu nemala uz par mesiacov...v tehotenstve mam zvyseny apetit na sex ale manzel sa ma ani nedotkne nemilujeme sa ani oralne neuspokoji (inac si vo vsetkom rozumieme uzasne)a ked mu poviem ze som nadrzana ze chcem sex ci orgazmus je ticho neodpoveda ked chcem s nim o tom kecat povie ze je vsetko ok ze si nemam namyslat ked s placom mu hovorim ze po nom tuzim on nic...co mam robit?velmi tuzim po sexe po mojom muzovy...aj by som si nasla milenca ale som tehotna co mam robit?chcem sa rozviest...dakujem

Ovcee

Toto je urcite fake tema uz len ten nick ze Pucka :D Ty si ozaj Pucka ak by nahodou bola pravda tak si series do huby, lebo na jednej strane ospevujes babatko a na druhej mas v pazi, ci sa mu nieco moze stat, alebo nie, hlavne ze ty budes vytrtkana kazdy den, na smiech :D

Marosko-n

Ak Ťa má rád a Ty jeho z nezištnej lásky tak by mal stáť pri Tebe.
Ale ak ste spolu zo sexuálnej a hormonálnej lásky, tak je to problém a nečakaj ,že to bude mať perspektívu. Prehodnoť túto skutočnosť, aby si sa neskôr nesklamala.
Občas sa stane,že muži majú veľa práce a nemajú už toľko času, ale potom sa to dostane do normálu. Lenže by nemali dať prednosť kamarátovi pred tebou. Nie moc často.

nicollette12

screes - ak necitas, tak autorka napisala ze je pre ju sex zaklad zivota, takze asi to jej hlavna priorita bude, kedze ani v tehotenstve si od neho neda pokoja ....

tykoksso

LuckaPucka ty si riadná pucka,
si tehotná, manžel ťa chce šetriť aby ti neublížil a nepotratila si keď ste sa tak dlho snažili a ty myslíš len na sex?!
Si padlá na hlavu?!
On ťa chce šetriť lebo však koľké už po sexe v tehotenstve potratili či zaniesli si tam infekciu a ty toto..
A orál sa tiež moja zlatá LuckaPucka neodporúča v tehotenstve lebo ti tam to genitálií môže zaniesť z ústnej dutiny infekty čiže kopu baktérií, vírusov, pliesni... ak budeš mať problémy alebo náhodou potratíš budeš šťastná hlavne že ťa poriadne vytrtkal???!
Kde si bola keď PánBožko rozum rozdával? Kde?

screes

Nicolette: Tak veľa vzťahov padá na sexe, lebo odmietanie a sex prioritou je rozdiel. To by máloktorá žena zvládla keď sa jej manžel nechce ani dotknúť. Je s ním 10 rokov tak sex asi nie je na prvom mieste.

nicollette12

Etr - moj priatel to ma rovnako ako ja, asi preto nam to klape :) jednoducho nemame prvu prioritu vo vztahu sex, ale ine o dost dolezitejsie veci... ja si myslim ze sex je iba sucastou vztahu a ti, ktori ho maju na hlavnom mieste by si hladat dlhodoby vztah nemali, lebo je dost pravdepodobne ze im to klapat nebude....

Etr

A nicolette nechcem na teba utocit, ale aby ti prislo normalne, aby ta priatel odmietal...hmm ved to aj zenine sebavedomie musi klesat na nulu

Etr

Tak nepotrpis...ale urcite tvoj chlap ano tak ako vacsina ludi :) sex musi proste fungovat a nie ho mat raz za mesiac.
Ved odmietat dlhodobo sex znaci aj ine problemy vo vztahu.