Dobry den som velmi smutna s mojho manzela...sme manzelmi 6mesiacov ale pred manzelstvom sme chodili spolu 10rokov...hned po svadbe som otehotnela po dvoch rokoch intenzivneho snazenia cize som v siestom mesiaci a spravanie mojho manzela sa velmi zmenilo...u mna je sex zaklad zivota...s manzelom sme mali sex pravidelne aj kazdy den zacal manzel chodt do prace do zahranicia...velmi sa skamaratil s kolegom s ktorym su az privelky kamarati ze niekedy sa nad ich spravanim chytam za hlavu...pol roka pred svadbou somnou manzel odmieta spat iba mozno raz za dva mesiace ale najviac ma frustruje ze aj ked mame spolu sex ja ho vzrusujem oralne oblielam si sexy pradlo kostymceki proste robim co sa mu paci potom mame sex asi 5minut a to je vsetko...cize ani sa ma nedotkne ani ma nijak nevzrusi orgazmus som pri nemu nemala uz par mesiacov...v tehotenstve mam zvyseny apetit na sex ale manzel sa ma ani nedotkne nemilujeme sa ani oralne neuspokoji (inac si vo vsetkom rozumieme uzasne)a ked mu poviem ze som nadrzana ze chcem sex ci orgazmus je ticho neodpoveda ked chcem s nim o tom kecat povie ze je vsetko ok ze si nemam namyslat ked s placom mu hovorim ze po nom tuzim on nic...co mam robit?velmi tuzim po sexe po mojom muzovy...aj by som si nasla milenca ale som tehotna co mam robit?chcem sa rozviest...dakujem
Co sa s nim stalo?
Etr - Kebyze mi ide len o sex tak si urcite nehladam vztah :) ale kazdy sme iny, ja si tolko na sex nepotrpim a mozno preto mam uz skoro 9 rocny vztah, v ktorom nepotrebujem riesit taketo veci :) to neznamena ze som nejaka frigidna, aby si to tu niekto nemylil
Nicolette: Predstav si, ze mas vysoke libido a tvoj priatel sa takto bude chovat ako dlho to vydrzis?
Nie je nymfomanka ani potvora. Jednoducho normalny clovek co ma rad sex, kopec chlapov by si uz naslo bokovku, tak co zena nemoze? Ved hovori, ze ani pred tehotenstvom s nou nechcel spavat a sex je vzdy ukazovatelom vztahu. Je to najdolezitejsi pud.
Ty si asi potom nymfomanka. Chodíš s ním 10 rokov a čakáte teraz spolu dieťa a len preto, že teraz nemáte pravidelný sex, tak by si radšej našla milenca a podvádzala ho keby si nebola tehotná ? Ten človek ani nevie asi čo má doma za potvoru. Fuj hanbi sa !!!!!!!!!!!!!
Ked je pre teba hlavna priorita sex, preco vyhladavas zavazky? Ked ta uz aj chvilkovu krizu vidis ako dovod na rozvod, tak naco si chcela svadbu? Kazdy sa meni, a to je len otazkou casu ci po roku, po dvoch, alebo po 10 ako tvoj partner... mozno ze ho to uz nebavi... ale ked to tak citis, ze radsej sa rozvedies kvoli krize v sexe, namiesto toho aby ste sa porozpravali a mozno ze by si aj zistila co sa deje, tvoje rozhodnutie, potom si radsej najdi kamarata s vyhodami a mozes ich menit kolko chces ked sex je tvoja priorita..
Ja neviem co som si myslela ... uz teraz ked rozmyslam ani neviem preco som to urobila ale JEDINE CO NELUTUJEM JE BABATKO to pri mojich zdravotnych problemich je zazrak ze sa podarilo...rozmyslam to co som pisala nie je vsetko je toho omboho viac a nevhapem preco mi to vsetko doslo az teraz co som to vlastne urobila jak som si znucila zivot...a teraz uz par mesiaciv lezim sama v posteli a zozieram sa tym kde som urobila chybu no preco som urobila taku chyba okrem BABATKA
už polroka pred svadbou s tebou nechcel spávať?! - zdravý chlap?!
a ty si ho ešte aj zoberieš...? čo si čakala..?
mohla si ušetriť na svadbe, ešte aj dieťa si do nefunkčneho vztahu priviedla... čoskoro bude rozvod...
nebudeš prvá ktorej muž sa preorientoval na chlapov...
a teply nieje?
Stale mi chybal aj mi chyba sex
Ahoj ano to som si aj ja myslela ale mi sme tie problemy mali uz pred svadbou ja si myslim ze ten zlom nastal ked isiel z prace do zahranicia a po mesiaci sa vratil to bolo este pred svadbou odmietal ma nechcel sa milovat prisiel domov na tyzden zas siel na mesiac prec a mi sme nemali sex...zmenil svoje spravanie nerozpraval sa somnou neobjal ma nic ale zaroven velmi sa skamaratil s tym kolegom niekedy ked sa spolu bavia mam pocit ze oni su manzelia...ked prisli domov a boli opitt povedali aj s tym kolegom gake veci ze som zistila ze skoro vsetko co mi hovoril bolo klamstvo..ako tak rozmyslam ani neviem preco som si ho brala