Dobry den som velmi smutna s mojho manzela...sme manzelmi 6mesiacov ale pred manzelstvom sme chodili spolu 10rokov...hned po svadbe som otehotnela po dvoch rokoch intenzivneho snazenia cize som v siestom mesiaci a spravanie mojho manzela sa velmi zmenilo...u mna je sex zaklad zivota...s manzelom sme mali sex pravidelne aj kazdy den zacal manzel chodt do prace do zahranicia...velmi sa skamaratil s kolegom s ktorym su az privelky kamarati ze niekedy sa nad ich spravanim chytam za hlavu...pol roka pred svadbou somnou manzel odmieta spat iba mozno raz za dva mesiace ale najviac ma frustruje ze aj ked mame spolu sex ja ho vzrusujem oralne oblielam si sexy pradlo kostymceki proste robim co sa mu paci potom mame sex asi 5minut a to je vsetko...cize ani sa ma nedotkne ani ma nijak nevzrusi orgazmus som pri nemu nemala uz par mesiacov...v tehotenstve mam zvyseny apetit na sex ale manzel sa ma ani nedotkne nemilujeme sa ani oralne neuspokoji (inac si vo vsetkom rozumieme uzasne)a ked mu poviem ze som nadrzana ze chcem sex ci orgazmus je ticho neodpoveda ked chcem s nim o tom kecat povie ze je vsetko ok ze si nemam namyslat ked s placom mu hovorim ze po nom tuzim on nic...co mam robit?velmi tuzim po sexe po mojom muzovy...aj by som si nasla milenca ale som tehotna co mam robit?chcem sa rozviest...dakujem
Co sa s nim stalo?
Defcon: a sex ti nechybal?
Pfuuu, so mnou tehotenstvo mojej vtedy manzelky tiez riadne zamavalo co sa erotiky tyka. Ked som si to upratoval v hlave, tak mi vyslo, ze som podvedome chranil manzelku aj dieta pred nejakym urazom. Po porode sa vsetko zas vratilo do starych kolaji.