Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chlapi preco sa o seba viac nestarate?

Aliss

Pri takychto "ponosoch" ma vzdy napadnu dve veci - co moze dat stazujuca sa zena muzovi, ci gelove nechty a napriklad predlzene vlasy su tym meritkom :D Alebo co znamena byt "upraveny". Ja ze to znamena byt "cisty" a nie vyslajlovany s plochym bruchom :) A druha vec co mi napadne je, ze kade sa asi stazujuca zena pohybuje, ked stretava len isty typ muzov :) Ja som casto vo fitku, mozno ked tam zajde aj ona, stretne svojmu oku lahodiacich. Ale i na ulici stretavam bezne cistych, upravenych, normalne oblecenych. Dake brucha alebo nevyformovanu postavu si takmer, takmer nikdy nevsimnem. To musi byt holaty a ist okolo mna na kupku :D

Anonym_93436

Omen , ako som už napísal viem to dlho len je to zlozvyk :) hold , taká moja chybička , ale raz ju vari napravim.

Omen

Tak holt, dúfam, že v tom už máš jasno, že sú to dve rôzne slová s úplne odlišným pravopisom aj odlišným významom! : D
Posledný hold vzdali hercovi kolegovia.

Anonym_93436

Omen viem aký ma slovo Hold význam ale aj tak dakujem za upozornenie , každy máme nejakú chybičku a táto je moja :-) na holt si neviem zvyknúť. Zlozvyk :D

Omen

Biely Tesak, čo si týmto chcel povedať : "Hold aj tak je vždy najdôležitejšie byť sám so sebou spokojný , každý sme si pánom svojho tela ..."
Povedal si totiž toto : Jutro (prejav úcty,...)...
Holt ak nepoznáš význam slov, nepoužívaj ich!!! ; )

dalsi

Uz by ste konecne mohli prestat urazat svoj narod, slovakov, slovenky... Nechapem ako mozete mat tak velke poziadavky na tak maly narod, ako je slovensko...
Keby sme mali skoro pol miliardy ludi ako usa+kanada, tak tiez by sme mali svoje nasa, svoje velke celosvetove uspechy... A nebojte, aj tam sa da zit "tazko", nie len na slovensku.

MOOZ

zoom ved mozes ist do zahranicia, ked podla teba slovenky nie su nic moc, len aby si tam nezistil, ze ty nie si nic moc a mozes byt rad, ak o teba nejaka slovenka zakopne.
Niektori muzi akoby doma nemali zrkadlo.

goryla

čo z toho ked je aj normálne oblečený s normálnou postavou, ale ked hygienicke návyky sú mu cudzie..
v poobednajších hodínách prejdem okolo chlapa v tescu a viete si predstaviť ten smrad ráno neumytých zubov ako sa číri okolo neho celého, a celkovo smrdí akoby sa neumýval mesiac...
som normálne musela zadržať dych ked som okolo neho prechádzala aby som tam nehodila tyčku.. tak smrdal...