Na Slovensku je pomaly problem najst muza co sa pekne oblieka, cvici, dba o seba... v dnesnej dobe je strasne vela obeznych mladych muzov ako keby im bolo uplne jedno ako vyzeraju...chlapi preco na seba kaslete?
chlapi preco sa o seba viac nestarate?
a ja sa zase pytam, preco sa chlapi tak prehnane o seba staraju. staci vysprchovane telo, ciste oblecenie a nic viac sexy byt nemoze. este mozno nenechavat si deduskovske briadky az po hrud.
Hmm , záleží čo myslíte pod pojmom pekne oblieka .. v obleku chodiť každý deň asi by ma trafilo takže dúfam že môj tzv. "mikina" outfit neodsúdite. A o cvičení je ťažké hovoriť kedže mnohí môžu mať zdravotné problémy ktoré vy nevidíte , ale zase vám dám za pravdu že stravovať sa zdravšie by sa malo častejšie. Hold aj tak je vždy najdôležitejšie byť sám so sebou spokojný , každý sme si pánom svojho tela ...
Neni nad krasne vysportovane muzske telo :) veru chlapi by sa mohli o seba viac statat.
To isté sa dá povedať o babách. Stretávam baby čo majú viacej kíl ako by mali mať, chodia neupravené, obliekajú sa ako chalani. Stretol som takých báb viacej a nikdy som to neriešil. Každý nech sa o seba stará ako chce nie ?
Vy ženy máte vkuse čo rozoberať čo sa týka vzhľadu ako sa kto oblieka, kto ako smrdí či vonia :D alebo či má dnes také topánky a zajtra zase onaké :D
Vela chlapov je takych, ze ked si uz najdu priatelky, s ktorymi su uz dlhsie, tak uz nemaju potrebu sa tolko o seba starat z dovodu, ze si myslia ze priatelke sa pacia aj mastny, spoteny, zarasteny, smradlavy... to je pricina preco to tak je, teda aspon u vecsiny... potom su tu taky co im je to ukradnute, lebo su zmiereny s tym ze nikoho mat nebudu a ani sa nechcu nijak pricinit k tomu, aby si niekoho nasli, ved lahsie je sa vyhovarat na svoj vzhlad ako nieco spravit, vsakze... potom je tu dalsia skupina takichto krasavcov, ze im to tak vyhovuje a nemienia sa menit a myslia si ze nejaka sa im urcite ujme, a potom nakoniec je tu to mensie percento takich, ktori sa o seba staraju, lebo vedia ze to je normalne dodrziavat urcite ludske navyky a chcu pre seba nieco robit...... hmmm som rada ze mam priatela z toho maleho percenta tych, ktorim to nie je u r*ti :))