Na Slovensku je pomaly problem najst muza co sa pekne oblieka, cvici, dba o seba... v dnesnej dobe je strasne vela obeznych mladych muzov ako keby im bolo uplne jedno ako vyzeraju...chlapi preco na seba kaslete?
chlapi preco sa o seba viac nestarate?
baba0320..a vy sa o seba starate?..kolko je takych zien, ktore su tucne, skarede..tie sa o seba nemusia starat?..nehadzal by som vsetkych chlapov do jedneho vreca..
Lenže zakladateľka píše o mužoch, že sa ich ťažko hľadá čo sa vedia pekne obliecť a všetko čo k tomu patrí. Niekto tu spomínal chalanov, že nosia úzke rifle a drahé oblečenie.
Však to je jasná vec, že každý mladý človek chce vyzerať čo najlepšie, aby upútal pozornosť je to normálne. Tu je reč o mužoch chlapoch čo majú tak cca 35 a viacej.
Ja stretávam takých každý deň a možno aj preto sa neobliekajú pekne ako to tu bolo napísane lebo jednoducho na to nemajú peniaze a možno splácajú hypotéku a starajú sa o rodiny bohvie čo ešte všetko.
Mas pravdu, ale si zober, kolko je takych zien???
Nemame sa preco, ked slovenky nie su nic moc. Kvoli nim sa starat o seba neoplati.
Ni veru, ja nepoznám nič asexuálnejšie, než je chlap oblečený v úzkych džínach typ Bieber. Však to okolo testosteronu ani nebežalo ...
Neviem si predstaviť niekoho, kto by sa cítil skutočne dobre v obleku alebo business oblečení. Mne osobne to príde veľmi obmedzujúce a nepraktické.
Čo sa týka cvičenia, mám len dvoch známych, ktorý majú nadváhu. Jeden je dokonca priam obézny a obaja fungujú normálne a majú aj partnerky úplne bez problémov. Z ostatných sa takmer každý venuje aspoň nejakému športu alebo aktivite alebo proste nemajú s problémy s udržaním hmotnosti.
Ja som bol vždy na tej chudšej strane a tri roky dozadu som začal posilňovať aby som konečne nabral, čo sa síce podarilo a vyzerám lepšie, ale nejaký veľký rozdiel to v mojom živote nerobí. Skôr mi to urýchlilo artrózu v krku.
Ono by sa to dalo otočiť, par krát sa dočítajú, že trend je pluzsize a už su nastupene v MCdonald a tlačia a tlačia. A myslia si že chlapom sa páčia mastné a prerastené a sťažujú sa tu, že ich nikto nechce a ony chce fešaka lebo sa dočítali, že prerastené sa chlapom páčia. Omyl, chlapom sa páčie pevné ženské krivky nie vlniace sa sadlo a huspenina :D
haha bielytesak, ja ta urcite neodsudim, ja ti dokonca fandim, ja taketo outfity kupujem priatelovi, neviem si predstavit, zeby chodil v obleku a podobne. Mne je zas z takehoto stylu nevolno, pride mi to take neuvolnene, napate. Ako raz za rok, dobre moze byt, ale to je asi tak vsetko.
A toto co je za temu inac? Robte z tych chlapov vacsich buzerantov ako su, hlavne tie mladsie rocniky momentalne, sak to jeden aby sa povracal, uzke gate, vlasy vycesane na bok, diery na kolenach polmetrove, akokeby pol hodinu predtym fajcil sefa. Osprchovany, ciste oblecenie a to je vsetko.
ja by som zas napisal, naco sa mame o seba starat, ked aj tak ziadnu frajerku nemame, nemame sa komu pacit :D
No podla mna opak je pravdou. Vsade skoro vidim ten typ chalanov "Bieber" uzke gate, divanie sa hodinu na seba v zrkadle, upravenejsie vlasy ako tie moje, hadam aj make up na tvari,... :D