Chcem byť sama

Príspevok v téme: Chcem byť sama
samasama

Mávam depresie, hádky v rodine, osamelosť, žiadni priatelia a v poslednom čase je toho na mňa veľa. Tie depresie mi dajú zabrať.
Potláčam v sebe obrovský hnev a smútok. Vždy sa v mojom okolí stane niečo, čo mi môj psychický stav horší.
Rozmýšľam nad tým, či nepôjdem niekde, kde budem sama. Aspoň na týždeň. Na nejaké tiché, opustené miesto, najlepšie niekde v prírode. Potrebujem si utriediť myšlienky, upokojiť sa. Bojím sa, že keď to neurobím, tak zošaliem. Potrebujem len trochu samoty a času.

Lenže žiadne vhodné miesto, ďalej od domova nemôžem nájsť.

Medea7

Mama sa mi venovala, ta ma viedla k inteligencii, dala mi vsetko co som chcela, len si nevedela vysvetlit preco tak casto menim pracu. A myslela si ze mi cudzi pomozu, naucit ma pracovat.

Medea7

Rodina ma ano znicila, ze moje spravanie neni v norme. Furt rypali, starali sa a zaviedli ma niekde. Oni ma nenechali sa samu s tym vysporiadat. A teraz trpim asi je pravda ze existuje karma, jedna mniska mi povedala ze to je neaky dedicny hriech. Proste asi si to musim ja od.....

Medea7

Biely Tesak neviem si opravit mozog, cvicim, tancujem ladove sprchy si davam, aj som skusala brat latky na vytvaranie myslienok a nic. Ani to nepomaha, ani to, len furt padnem, vstanem, padnem. Daj mi email prosim.

Jana Lukacova

samasama: odísť niekam Vám samo o sebe nepomôže pokiaľ (cielene) neprejavíte emócie, ktoré v sebe dusíte.

..ak si nebudete vedieť dať rady a budete mať záujem, pokojne ma kontaktujte, rada pomôžem.

lubby

ale vies, ze to nie je dobre a mala by si to riesit s doktorom?..co tak vyhladat odbornu pomoc, bud psychologa alebo psychiatra??

TutanchámonxD

Truthaboutyou --- Keď človek založí tému v ktorej rieši niečo podobné tak prispejem nie ? Prečo riešiš mňa a nedávaš rady zakladateľovi téme čo ? Chceš povedať tým, že som zanevrel voči ženám a neznášam ich preto lebo žiadnu nemám ?? Chyba kamarát.

Chodil som teraz cca týždeň na SBS kurz kde boli aj ženy s jednou som sa dal do rozhovoru hneď ako som tam prišiel mala cca 30-35 rokov. Potykali sme si a rozprávali sme sa spolu ako keby sme sa poznali už rok. Ja nemám vôbec problém so ženami alebo s nimi nadviazať kontakt..

Pokecám s nimi ale to je tak všetko. To že chcem byť sám zato si stojím a či sa to už tebe páči alebo nepáči je už tvoja chyba :)

Truthaboutyou

Tutanchamon, či Matúško, ty sa pekne daj liečiť. Zrejme až tak veľmi niesi vyrovnaný so samotou, keď o tom trepeš v každom príspevku, každého presviedcas aký je single život fajn a podobne sračky. Áno do istej miery je fajn, ale to pochopíš až vtedy keď o tom nebudeš mať potrebu stále omielat. Každý niekoho potrebuje, možno skôr možno neskôr, ty mi prídeš že si sa obrnil voči problemom doma, voči ženám a uzatvoril si svoje srdce. A toto môj pekný neznamená spokojnosť a vyrovnanosť!!