Uz roky trpim ako pes uzkostnymi stavmi a PP. Raz je lepsie inokedy horsie. Spustac je u mna stres z pomyslenia ze nemam domov. Nemam nikoho otec umrel matka ma opustila, zacala pit a zobrali nam dom. Prisli sme kvoli nej o vsetko. Starki umreli. Nemam ani surodencov. Cely cas myslim na to co so mnou bude ked nahodou ochoriem a nebudem moct platit najom. Nemam ziadne zazemie o koho sa opriet ani kam ist keby bolo zle. Uz som raz tak bola ze som mala pol roka PN a musela byvat u kamaratky. Mam chut to ukoncit je mi strasne zle. Je tu niekto v podobnej situacii? Uz nevladzem
Nemam nikoho ani sa kam vratit, nemam domov
toto je na tom nasom zdrbanom slovensku najhorsie ze tento stat ludom nepomoze len ich potopi. Podnajmy su tu neskutocne drahe zaprdena garsonka 20m2 400 eur mesacne co znamena cely plat alebo si poziadat o hypoteku ktoru budes splacat 30 rokov a v 60tke ked budes este zit si povies ze je to konecne tvoje. Hrozne ja chcem istoty ake mali nasi rodicia nie tento neisty svet kedy nevies co bude zajtra!! Seriem aj nato ze mozeme cestovat a naco mi to je ked nemozeme zit dostojne doma!!!
preco by si mala ochoriet? Nemusis sa az tak bat existencnych problemov. Je vela zamestnani, ktori ti daju ubytovanie, len za 50e mesacne, a vyplata je minimalna mzda, cize cca 450-50, a fakt maximalne 100e mesacne na stravu, da sa aj len 50e... takze mesacne mas vo vrecku 300-350e, za rok mas nasetrene do 4 000 e....
Alebo pracu mas uz aj teraz, a ked mas vysoky najom, tak si najdi nieco lacnejsie, alebo hladaj spolubyvajucich, aspon na nejaky cas, aby si si nasetrila par tisiciek... Vsetko sa da, nemaj strach.
Su aj horsie na tom... tam malo byt...
Nauc sa nebyt zavisla na nikom a na nicom. Ja takto zijem 8r. Zaplat si 2-3 najmy dopredu s tym ze normalne platis dalej a maj nejaku rezervu atd. Su aj hirsi
tak si nájdi lepsie platenu robotu a šetri si peniaze , maj rezervu a je jedno ci to bude pre prípad "čo ak ochorieš" može to byť aj na dovolenku...
Musíš vydržať. Uvidíš, zvládneš všetko.
Napis mi prosim...........
sallyhope357@gmail.com
V takejto situácii som nebol takže ti neviem poradiť, jedine čo môžem je držať ti palce a priať ti hodne šťastia ... Verím že to zvládneš.
Viem že sa mi to hovorí ľahko a že si nedokážem ani predstaviť tvoju situáciu ale viem že to dokážeš , ak ťa napadne stres a úzkosť začni zhlboka dýchať , veľmi ti to pomôže , hlavne nemysli na tie zlé veci čo sa môžu stať , buď si ich vedomá ale nemysli na ne stále. Si silná keď si to dotiahla tak ďaleko a bojuješ , nevzdávaj sa , jedného dňa ten boj skončí a ty si vydýchneš.
Moc ti držím palce a prajem ti veľmi veľa šťastia aj všetkého aby sa ti darilo. Nevzdávaj sa , zvládneš to.