Uz roky trpim ako pes uzkostnymi stavmi a PP. Raz je lepsie inokedy horsie. Spustac je u mna stres z pomyslenia ze nemam domov. Nemam nikoho otec umrel matka ma opustila, zacala pit a zobrali nam dom. Prisli sme kvoli nej o vsetko. Starki umreli. Nemam ani surodencov. Cely cas myslim na to co so mnou bude ked nahodou ochoriem a nebudem moct platit najom. Nemam ziadne zazemie o koho sa opriet ani kam ist keby bolo zle. Uz som raz tak bola ze som mala pol roka PN a musela byvat u kamaratky. Mam chut to ukoncit je mi strasne zle. Je tu niekto v podobnej situacii? Uz nevladzem
Nemam nikoho ani sa kam vratit, nemam domov
Myslite to dobre, ale su to vsetko rozpravky, je pravda, ze kto nezazil nepochopi. Z vasich rad sa myslim nenaje. Stat? Pfffffffff... skoda reci o ich vychcanych tabulkach a chabych percentach s naozaj vaznymi diagnozami, nie este dozit sa tu aj dochodku... ten si dokazu v tomto state vybavit len ludia so znamostami, a to aj na malickosti co im znami lekari zvelicia do kariet. Podstivo este aj chory chudak nikdy nie je dost chory aby dostal tu almuznu od statu, nikto ho ani nepocuva, ani len na polovicnu. Najst si niekoho, akoze rychlo sa na niekoho s peniazmi zo zufalstva zavesit? Uboheeeee... kazdy nestrati sudnost, nedokaze tak spokojne zit a tvarit sa ani za peniaze, ze miluje. Otravovat cudzych je ako zobrat a nie kazdy ma od koho aspon cudzieho zobrat. Ked clovek nema nikoho, nema nikoho. Neviem co je na tom zlozite chapat, ze neprehana ani nezufa, ze je naozaj v nezavideniahodnej situacii. A zdravie nie je ziadna samozrejmost. Ako sa mate dobre, ze nerozumiete o com pise. Uprimne vam to doprajem, je uzasne mat rodiny, manzelov, partnerov.. dedicstva a cez znamosti priznane dochodky.
Este raz moj kontakt, ak chces sa ozvi...
sallyhope357@gmail.com
Sorry, omylom to zavesilo 2 krat :/
Samotna
Viem ako sa citiš .. ako opustena sirota :( ale nezufaj, určite sa snaž udržat kontakty s kamaratkou a priatelmi, aj na teba niekde čaka spriaznena duša a prajem ti aby si ta rychlo našla ..
Dnešna doba je velmi tažka, chladna ... ja som tu spriaznenu dušu našla v podstatne mladšom mužovi, bohužial stoji medzi nami ista osoba ktora ho nelubi ako muža ale neznesie aby on mohol niekoho ineho mat rad, lebo ma silnu potrebu každeho vlastnit, tak neskutočnu manipulatorske a intrig.sklony som veru nezažila u nikoho.. a vieš si predstavit ako preto trpim, dufam však že jej klamstva vyjdu na povrch..on mi neskutočne chyba, potrebujem ho ..
Takže ta viem dobre pochopit, ale skutočne ti želam aby si našla aspoň par dobrych ludi ktori ti budu napomocni a partnera ktory tu bude vždy len pre teba :-)
Samotna
Viem ako sa citiš .. ako opustena sirota :( ale nezufaj, určite sa snaž udržat kontakty s kamaratkou a priatelmi, aj na teba niekde čaka spriaznena duša a prajem ti aby si ta rychlo našla ..
Dnešna doba je velmi tažka, chladna ... ja som tu spriaznenu dušu našla v podstatne mladšom mužovi, bohužial stoji medzi nami ista osoba ktora ho nelubi ako muža ale neznesie aby on mohol niekoho ineho mat rad, lebo ma silnu potrebu každeho vlastnit, tak neskutočnu manipulatorske a intrig.sklony som veru nezažila u nikoho.. a vieš si predstavit ako preto trpim, dufam však že jej klamstva vyjdu na povrch..on mi neskutočne chyba, potrebujem ho ..
Takže ta viem dobre pochopit, ale skutočne ti želam aby si našla aspoň par dobrych ludi ktori ti budu napomocni a partnera ktory tu bude vždy len pre teba :-)
Praveze zdrava nie som ani zdaleka, okrem problemov s psychikou mam aj zdravotne problemy s chrbticou a nohou, nemozem pracovat tam kde sa dlho stoji, takze ani odchod do zahranicia kvoli zarobku neprichadza do uvahy, lebo tam sa vsade stoji a mam problem s pracou aj na Slovensku, pretoze vsetky, ktore mozem vykonavat su velmi slabo platene, proste nevladzem uz dalej takto zit, od vyplaty do vyplaty, co si horko tazko usetrim aj miniem, napr. v domacnosti ked sa nieco pokazi a podobne. Len najom a strava ma vyjde 350€ mesacne a to sa uskromnujem, neratam oblecenie, kozmetiku, bezne vydaje, neocakavane situacie, lieky, ked ma chyti chrbat, marodujem aj dva tyzdne, ja naozaj neviem ci niektori ludia caruju, alebo ako ziju, ale ja uz meliem z posledneho a otravovat znamych, kamaratov, proste nechcem, byt na pritaz...
Ak ochories tak skrátka pojdes k doktorovi a ten sa o teba postará dá ti lieky a tie ty pomozu, alebo ked tak pojdes do nemocnice tam si ta nechaju dovtedy dokial nevyzdravies.
Co sa penazi tyka tak kebyze si nenajdes pracu tak budes dostavat podporu, a kebyze nebudes moct pracovat tak si mozes zaziadat o invalidny alebo budes dostavat aspon socialne davky. Neboj sa stat ta predsa nenecha umriet od hladu.
Bolo by fajn si ale niekoho najst kto ty bude oporou, ci uz to bude nejaky partner alebo obycajna kamaratka/kamarat a pritom je dobre mat aj internetovych kamaratov s ktorymi hocikedy mozes popisat a tak. Nemysli na to co by sa malo pokazit, mysli pozitivne mas dve ruky dve nohy si zdrava tak sa netrap, a netrap sa pre nieco co sa este ani nestalo a mozno ani nestane vsak naco ? Daj si daco dobre na jedlo , pusti film a rob to co ti robí radost.
Ja uz davno nezijem na Slovensku :D a ked si myslis, ze v zahranici ludom padaju pecene holuby z neba zadarmo... Nie. Vsade je zivot o tom istom. Schopnost mat dostatok penazi na to, co potrebujes. Ak ich nemas, neobvinuj system, ale pohni rozumom. System je blby vsade, lebo vzdy ti hore hrabu pre seba na ukor tych ostatnych. Ale ak zijes stylom, ze nie si schopny vyzit a aj nieco usetrit a mat pritom normalny zivot, nie zivorenie, tak potom hladaj chybu v sebe. Lenze sebareflexia a hybanie rozumom je pre niektorych ludi nieco, co nie su ochotni urobit. Lebo by museli prekonat vlastne pohodlie.
obcan nechaj ich tak nech dalej sproste slovenske tupela obhajuju tento system a ludi v parlamente co ich denne zdieraju... ked zavedu poplatky za kazdy prd k comu spejeme slovaci budu s ohnutym chrbotm plnit vsetky poziadavky nasich politikov lebo sme ovladatelny submisivny narod bez sebavedomie co sa nevie postavit za nic dobre pre vsetkych--
Kto si to ako zariadi, tak to ma. Ze niekto plati 400 eur mesacne za garsonku 20m2 je jeho hlupost. Ked sa chce, sposoby sa najdu. Len to ovcan nemoze cakat, ze mu ktosi vsetko najde, vybavi, premysli zanho. Ked sa chce, vzdy sa da usetrit.