nemozem si najst chlapa!
velky problem
Ja neviem ci je dobre vo vztahu rozmyslat rovnako. To je ako mat rovnake povahy?
Tiež si neviem nájsť... Teda aj by som vedela, kopec chlapov má záujem, ale ja som veľmi prieberciva a tiež dosť komplikovana povaha takže už keď si nájdem muža, tak takého aby ma vedel sčasti aj akceptovať a nie prevychovavat. No to isté platí aj z mojej strany. Je trošku ťažšie nájsť človeka čo rozmýšľa rovnako. No nechcem za každú cenu niekoho. Mala som viac vážnych vzťahov, no teraz už nechcem ísť do vzťahu a strácať čas s niekým s kým viem že to po pár rokoch či mesiacoch skončí. Ale každý vzťah mi niečo dal niečo ma naucil. Chcela by som už chlapa, čo so mnou bude minimálne 10 rokov :D vzťahy treba budovať a nie zdrhnúť pri prvom či druhom väčšom probléme... Ja som za, a ak taký existuje má ťažkú povahu ale vie o problémoch komunikovať, prijať človeka aký je, trošku ho nakopnúť ale aj podporiť, usmerniť (nie obmedzovať, povedať svoj názor) tak nech sa ozve :)
Salamistka - :D :D
Tak si najdi zenu.
Omyl to patri k inej teme.
Hlavne nikoho neprevychovavajte, maximalne poradte, a si predsa chlap tak si urci hranice pokial si toto spravanie moze u teba dovolit.
A take tajomstvo poznas, ze niekedy sa cez sex da prepracovat k laske ?
problemova_zena: maš pravdu v tom veku je to asi tak že väčšina su zadani alebo na sex..tak prečo si si niekoho nenašla keď si bola mladšia?Ale zas neprehanaj najdu sa aj v tom veku nezadaní chlapi do 35 rokov lebo dnes sa každí rozchadza s každým.
Najdi si takeho, co chce deti a nema ich. Stale su taki.
Ale ona chce partnera. My ludia sme tak stavani, ze chceme to co nemame. To je normal. Ale na to aby vedela preco ho nema musi prist sama, kde robi chybu