velky problem

Medea7

Veci na ktorych pracujes aj pritiahnes, dalej je tu otazka co ti je dane osudom, ale bojovat mozes za to co chces dosishnut pokial ti to zdravie dovoli, a mas silu, len musis vediet ako.

Medea7

Veci na ktorych pracujes aj pritiahnes, dalej je tu otazka co ti je dane osudom, ale bojovat mozes za to co chces dosishnut pokial ti to zdravie dovoli, a mas silu, len musis vediet ako.

Medea7

Podla toho co pises sudim, ze si citliva, neviem akych muzov budes pritahovat, ale mozes aj takych, ktori nebudu k tebe taki uprimni. Neviem jak sa to hovori, ze protiklady sa pritahuju.

Vyberava

Presne ako pise medea, venujem sa svojmu svojim veciam. Všetko má svoj čas, ak ho máš stretnúť stretneš ho. Ak nie musíš sa vysporiadať s tým že budeš sama. Aj takto ľudia žijú...

Vyberava

Viem že ten sex už bude iný, zažila som to.. ak ešte potrebuje byť s tebou tak bude zatlkat.ale vlastne vždy aj ked už nebude s tebou, v tomto sme my zemy trosku ine, mozno cest vynimkam... ja som tiez podviedla chalana, ale nedalo mi hned pri prvom stretnutí som mu to povedala. Pre mna je podstatne byt pravdivy, uprimny aj ked to druheho cloveka zrani ale naco klamat a predstierat? Aj mňa podviedol chlap a zatĺkal a zatĺkal... No vedela som to a tým vznikali zbytočné hádky problémy atď... No načo je to dobré?

Medea7

Radsej sa venuj praci,zalubam, a tomu co ts bavi. Na vsetko je urceny cas, az to ma prist tak to pride.Poznam jednu co nasilu hladala, silila, silila to a nevyslo to. A este my zeny sme citlivejsie, muzovi sa postavi, sup sup a ide dalej, oni sa nezaoberaju co som to spravil a tak. 2 x v zivote som sa milovala s muzmi bez lasky a s vypocitavosti, nechutny pocit a strasna tazoba. Ale su aj take zeny, ktorym to nevadi. Oprasia si suknicku a idu dalej.

Medea7

To je taky zivot a to robi aj doba, v ktorej zijeme. Neviem ci ti to povie na rovinu, to ti povie vtedy ked ta uz nebude milovat, ak ti to bude tajit ma k tebe cit. Aby ta nesklamal a udrzal si ta, ale sex bude uz iny a to vycitis.No hovorim veci na rovinu a pre moju drzku som aj od zivota dostala dobre cez pysk.

Vyberava

Po siedmich rokoch? No tak potom už neviem... Ale je mi to ľúto.. zahýbať môže kedykoľvek, a žena to vie vycítiť, aj keď dakedy muž vie dokonale klamať a platí to aj naopak.. vieš čo? Ja som si jedno uvedomila v posledných dvoch rokoch čo som sama, že nie každý chlap je rovnaký, a až keď som zmenila prístup k mužom a začala som veriť a VIEM že je niekde je presne ten pravý pre mňa, že dokáže byť muž čo nepovedie a aj keď už tak mi to povie priamo, že presne takého spoznám a budeme spolu aj keď možno po rokoch nájde si milenku.. ale stačí jedno úprimnosť... Keď si nájde nech mi to povie, ale nebudem sklamaná len možno prekvapena, no budem rada že mi to povedal. To jedno jediné by som si priala aby bol muž čestný a úprimný. A jednal na rovinu. Nie že bude tajiť že má inú... Lenže sú aj chlapi čo potrebujú viac žien a to je už iná kategória :) alebo väčšina? :D

Medea7

Neviem my zeny si vsetko tak idealizujeme. Mna naucil zivot jedno a tato moderna spolocnost, 7 rokov trva laska, potom sa prehupujeme do stereotypu, a potom najskor muz zvacsa zacne zene zahybat, lebo je muz. Mozno cest vynimkam.

Vyberava

No neviem.. ale mala som mužov úplne inej povahy a nevedela som sa s nimi nejak stotožniť.. keby mal možno rovnakú povahu ako ja tak by ma vedel pochopiť a aj ja jeho. Poznám pár takých vzťahov a celkom im to klape. Jeden vie že ten druhý ma blbý čas alebo slabú chvíľku či ako to mám nazvať.. tým nemyslím neveru ani nič podobné, len to že mám nejakú depku z ničoho alebo som podráždená a on to vie pochopiť lebo tiež ma také stavy. Keď potrebujem vypadnúť z domu jednoducho chvíľu nebyť s ním ale s kamoškami a aj kamošmi napríklad. Vykecat sa prebrať nejaké úplne iné veci zabaviť sa. Taký vzťah potrebuje dôveru a samozrejme aj dvoch vyspelých ľudí. Nie, nepotrebujem chodiť von ani nič podobné ale mať nejaký ten priestor sama pre seba, napríklad sa zavrieť do inej miestnosti a čítať si knihu, pozerať film ale bez neho. Jednoducho vo vzťahu aby sme si boli rovnocenní a vnímali sa ako samostatné bytosti, samozrejme robiť veci spolu ale na druhej strane chápať že aj ten druhý občas potrebuje chvíľku pre seba... Asi som fakt náročná, lebo moje bývalé vzťahy vždy stroskotali len na tom, že sme chceli jeden druhého kontrolovať, nedôvera, alebo keď som bola sama tak už to bolo niečo zle a pod..