velky problem

Panpulonik

Tak to je naozaj veľký problem väčšie problémy na svete už fakt nie sú...
Skús internetovú zoznamku je ich tam xy. S mojím priateľom sme sa tiež tak zoznámili

cukyluky2

Medea
a vies moja kolko vydatych zien tiez zvadza a flirtuje so zenatymi muzmi?
Mohla by som ti rozpravat kolko takych poznam co to nemaju problem robit a drazdit zenacov. A preco? Lebo si chuderi potrebuju dokazovat ze su este aj pre druhych muzov okrem toho svojho pritazlive?
Ako vyzyvavo sa obliekaju, ked je nejaka akcia ako tancuju a pohybuju sa...a doma maju manzela a deti...nieje to horsie ako ked to robi slobodna?

neukojena-frustr

brzdaspojka ...a to kde sa pohybuješ -žiješ...pri alkoholikoch, lenivcoch tucnych, grobianoch, agresoroch, workoholikoch a aj psychicky narusenych , lebo si beru take mudre, krasne, vtipne, poriadku milovne, pracovite, stihle a verne manzelky ako si Ty. Mas pravdu. Len ta frustracia Ti pritazuje. Mali by uz vzniknut fitka na mozog aj s osobnymi trenermi.. No kto co hlada, to najde.

Medea7

Som rada ze nie som vydata lebo len mne by sa dostalo do usi ze mi manzela neaka zvadza a roztahuje nohy do V tak by si ma pamatala do konca zivota.

brzdaspojka

a vies preco?
Lebo dnesni slovenski muzi stoja za prd!
A tak zufale zenske zostavaju radsej v nestastnom ci nespokojnom vztahu lebo nechcu ostat same zufalky aj ked niesu s nim spokojne a inteligentne ostavaju same ako by sa mali stat s nevyhovujucim chlapom :-)
A tym vydatym to dojde az po niekolkych rokoch manzrlstva co si za debila vzali. A su tam kde byt nechceli, pri alkoholikoch, lenivcoch tucnych, grobianoch, agresoroch, workoholikoch, psychickych narusenych atd.

Medea7

Lenze davaj si pozor aj na uprimnost medzi ludmi a k muzom musis sa vyznat v ludoch chcela som dobre a moc dobre som nedopadla.

Medea7

Ale urcite je tam ten chlap. Neviem je to tu nejak riadene, a ked ma prist ti do cesty tak pride. To vedia Boh, vesmir, hviezdy. Aj to je pravda podobne pritahuje podobne.

Vyberava

Medea zrejme odpisujes mne, protiklady sa priťahujú ? Tak tomu by som moc neverila je kopec vzťahov kde ľudia sú si podobní... podobne priťahuje rovnaké aj keď to na prvý pohľad tak nevyzerá.. a taketo vzťahy vydržia najviac. Rozumeju si. Vyckajme do rána čo odpisu ľudia čo teraz sladko spinkaju alebo zahybaju so svojimi polovičkami :D vždy jak som bola naladená, takého chlapa som si pritiahla do života. Aby ma naučil. A myslím že stale je sa čo učiť aj keď v mojom prípade možno už ani nie cez partnerské vzťahy. Už som tak trochu aj rezignovala.... A učím sa naďalej rodinné vzťahy, kolegialne atď. Asi pre mňa chlap už nieje ale vždy je tam to Ale, možno atď... Možno niekde je len ho nevnímam nevidím