Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

velky problem

Panpulonik

Tak to je naozaj veľký problem väčšie problémy na svete už fakt nie sú...
Skús internetovú zoznamku je ich tam xy. S mojím priateľom sme sa tiež tak zoznámili

cukyluky2

Medea
a vies moja kolko vydatych zien tiez zvadza a flirtuje so zenatymi muzmi?
Mohla by som ti rozpravat kolko takych poznam co to nemaju problem robit a drazdit zenacov. A preco? Lebo si chuderi potrebuju dokazovat ze su este aj pre druhych muzov okrem toho svojho pritazlive?
Ako vyzyvavo sa obliekaju, ked je nejaka akcia ako tancuju a pohybuju sa...a doma maju manzela a deti...nieje to horsie ako ked to robi slobodna?

neukojena-frustr

brzdaspojka ...a to kde sa pohybuješ -žiješ...pri alkoholikoch, lenivcoch tucnych, grobianoch, agresoroch, workoholikoch a aj psychicky narusenych , lebo si beru take mudre, krasne, vtipne, poriadku milovne, pracovite, stihle a verne manzelky ako si Ty. Mas pravdu. Len ta frustracia Ti pritazuje. Mali by uz vzniknut fitka na mozog aj s osobnymi trenermi.. No kto co hlada, to najde.

Medea7

Som rada ze nie som vydata lebo len mne by sa dostalo do usi ze mi manzela neaka zvadza a roztahuje nohy do V tak by si ma pamatala do konca zivota.

brzdaspojka

a vies preco?
Lebo dnesni slovenski muzi stoja za prd!
A tak zufale zenske zostavaju radsej v nestastnom ci nespokojnom vztahu lebo nechcu ostat same zufalky aj ked niesu s nim spokojne a inteligentne ostavaju same ako by sa mali stat s nevyhovujucim chlapom :-)
A tym vydatym to dojde az po niekolkych rokoch manzrlstva co si za debila vzali. A su tam kde byt nechceli, pri alkoholikoch, lenivcoch tucnych, grobianoch, agresoroch, workoholikoch, psychickych narusenych atd.

Medea7

Lenze davaj si pozor aj na uprimnost medzi ludmi a k muzom musis sa vyznat v ludoch chcela som dobre a moc dobre som nedopadla.

Medea7

Ale urcite je tam ten chlap. Neviem je to tu nejak riadene, a ked ma prist ti do cesty tak pride. To vedia Boh, vesmir, hviezdy. Aj to je pravda podobne pritahuje podobne.

Vyberava

Medea zrejme odpisujes mne, protiklady sa priťahujú ? Tak tomu by som moc neverila je kopec vzťahov kde ľudia sú si podobní... podobne priťahuje rovnaké aj keď to na prvý pohľad tak nevyzerá.. a taketo vzťahy vydržia najviac. Rozumeju si. Vyckajme do rána čo odpisu ľudia čo teraz sladko spinkaju alebo zahybaju so svojimi polovičkami :D vždy jak som bola naladená, takého chlapa som si pritiahla do života. Aby ma naučil. A myslím že stale je sa čo učiť aj keď v mojom prípade možno už ani nie cez partnerské vzťahy. Už som tak trochu aj rezignovala.... A učím sa naďalej rodinné vzťahy, kolegialne atď. Asi pre mňa chlap už nieje ale vždy je tam to Ale, možno atď... Možno niekde je len ho nevnímam nevidím