Nie ze by stale ale je to divne. Aj ja som z dediny a nebolo to u nas. Tu u nich to robi aj jeho otec a aj brat ked dojde na navstevu tak sa vysti barskde na rohu. Ide mi to na nervy. Ja mam prist k nim a ostat im travnik? Je toto normalne?
Aj vas partner vykonava malu potrebu vonku??
Fúúha, tak to som ešte nezažila :O Môjho malého syna dávam cikat hockde, ale len preto aby to nepustil do slipiek.
Podľa mňa to moc normálne nieje.
:DDDDDDD
Nie, môj nevykonáva, odkedy sa naučil do záchodu je z neho už veľký chlapec a chodí tam. Ak si vy ešte odvykávate od plienočiek a nevydrží je to samozrejme v poriadku, daj ho cikať kde sa dá, radšej ako keby mal pustiť do gatiek. Ak už ale ten tvoj maličký vydrží spinkať celú noc a vypiť pred tým aj zo štyri dvanástky tak som si takmer istá, že vydrží aj dobehnúť vykonať si svoju potrebu na miesto tomu určené ako už trošku vyzretejší jedinec s aspoň základným zmyslom pre hygienu. Držím palce.
Naco tie prasce volate k vam na navstevu, ked vam vsetko ostievaju?
Sa cudujem, ze s takym chodis. O chvilu ta bude aj po sexe ostievat. Je to uchylka.
:D pri búde? Na rohu? to kde zijete, aka dedina? dnes je sťací den
Potom si tu ostatu zeleninu aj zozeries, ked si take prasa?
Tak dobrú chuť potom.
Mitt ale ty si sedlak vychovany na hnoji to je ine
Ja štim aj do zeleniny a do pažicky a čo ? Keď mám možnosť sťac postojačky, tak budem štac postojačky...
Nepripadá mi to normálne pretože keď v mesiaci už nie je písmenko "R" tak chodím po dvore bosá! Musel by sa nájsť kompromis, nejako by som ho musela nasmerovať :D