Nie ze by stale ale je to divne. Aj ja som z dediny a nebolo to u nas. Tu u nich to robi aj jeho otec a aj brat ked dojde na navstevu tak sa vysti barskde na rohu. Ide mi to na nervy. Ja mam prist k nim a ostat im travnik? Je toto normalne?
Aj vas partner vykonava malu potrebu vonku??
Napriklad na rohu vedla vchodu do domu. Alebo vedla psa kde ma budu. Mam spomenut ake to je vonave v lete??
Máte tam nasadenú zeleninu, ovocie keď ti to tak vadí ? Či ští aj po chodníku kde kráčate ?
Tak mu nachystaj volakde do rohu taky ten substrat pre zvieratka a nech to po sebe vzdy zahrabe :DDDDD
Salamistka presne tak uz cakam iba na to kedy sa tu vyserie. Sprosto povedane. Pedag ty si iny tipek..
Možno si len značkuje teritórium :D
Áno, som retard, ale ani moja mentálna retardácia mi už nezabráni v pohodlnom vykonávaní akejkoľvek potreby.
discusman - Áno, pedag je taký náš retardík (bez urážky pedag).
ty si retard? :D umrem
A keď je rodinná oslava, tak sa od stola nemusíš pohnúť ani na krok. Neujde ti ani jedno slovko, neobabrú ťa ani o jediný pohárik. Ješ, bavíš sa, serieš. Praktické.
Ale aj plienky pre dospelých sú praktické, nemusíš ani na krok od počítača a pokojne si môžeš šťať, s.ať, aj oboje naraz, jak je libo.