Nie ze by stale ale je to divne. Aj ja som z dediny a nebolo to u nas. Tu u nich to robi aj jeho otec a aj brat ked dojde na navstevu tak sa vysti barskde na rohu. Ide mi to na nervy. Ja mam prist k nim a ostat im travnik? Je toto normalne?
Aj vas partner vykonava malu potrebu vonku??
Tak ludia moji, ja to mam vyhrate. Mam partnerku , co mi dovoli stat u nich na dvore pod smrek. Nemusim sa vyzuvat a ist dnu , vystat, splachnut, minut 10L vody jedno splachnutie, usetrim im vodu :D a smrek dostane pohnojene a vybavene.
Je to s ním proste tak, že na prvý pohľad vyzerá ako človek, a v skutočnosti je to jazvečík. Buď rada, že sa správa tak, ako sa správa. Keby bol trebárs pavián, tak ani štuple do uší by ti nepomohli:-D
Vykonava, ked nie je pobliz wc, inak chodi normalne ako clovek na zachod.
Muzi to maju v tomto jednoduchsie, hocikde vytrcia a vymocia sa.
Pokial sa vam aj nevysral pod nejaky stromcek, tak by to malo byt ok.
To akoze dojde k vam na navstevu a vysti sa vsade okrem wecka??? :DDDDDDDD
Nepomohlo slusne ani zvadou
Daj mu plienky nech ští do nej.
No zrejme tak bol nauceny a prenho je to normalne. Ale urcite nie je normalne aby vam obstaval dom a travnik. Chce to komunikaciu, vysvetli mu slusne ze toto sa nerobi. Nie je zviera aby vykonaval potrebu kde ho napadne, urcite mate zachod tak mu vysvetli naco je urceny. Uvidis ci to zaberie.
Jasne dam si dole gate a vystim sa im pod okno. Haloo som zena. A kde som pisala ze sme na zapade SK? Asi je uplne jedno kde byvame.
A tam u Vás za západnom Slovensku je to normálne? Vedz, že aj u nás. Nerieš. Keď k nim pôjdeš na návštevu, tak aj ty sa im vycikaj, kde sa ti zachce. Nech pozerajú, čoho si schopná.