Ahojte uz velmi dlho som slaba nic nevladzem mam zvysenu teplotu vzdy okolo poobedia vsetky testy mam dobre ktv pecen, imunitu, sono srdce plucne infekcne je toho vela cele dni placem co somnou bude dalej teplota okolo 37,5 mam pocit ako keby som mala vnutri okolo 38 teplotu taku vnutornu,zimnice,leskle oci, mozgova hmla vela anitbiotik nic mi nepomohlo neviem na koho sa uz obratit.
Zahadna diagnoza ma zere prosim pomoc!
Inak mozgova hmla je jeden z priznakov parazitozy, byva to caste... ked sa odstrania z mozgu, nervovej sustavy, a traviacej sustavy, mozgova hmla casto ustupi.
Parazity ti bohuzial nenajdu, tak je klasicka medicina momentalne nastavena, aby to neodhalovali. Teda ta slovenska statna, urcite. Mozes to mat teda pokojne z parazitov. Aj mikroskopickych ako prvoky, atd... ich testy su kompletny bullshit. Na internete su cele zastupy ludi, co si pomahaju s parazitmi sami, v boji, diagnostike, lieceni... uz len z toho co viem, tak lepsie je o tejto teme mlcat. Je to poriadne svinstvo, navyse neexistuje nic, co by ich spolahlivo potvrdilo, ani zobrazilo. Neexistuje nic, ak ti aj najdu, nezistia kolko ich mas, rozdiel je 10 parazitov, a 500 rozlezenych po tele. Oni nemaju nic, ako by zistili, ci ich mas 10 alebo 500, ani to, kde ich mas vsade rozlezene. Na mieste je teda dodrziavat anti-parazitalne ocisty a prevenciu, tak ako sa to robi u psov, ze sa im davaju 4x rocne tabletky na odcervenie.
Pises, ze si skusala zmeny a pripravky. Mozem sa opytat, ako dlho a ci v tom pokracujes? Niekedy to je beh na velmi dlhu trat.
Myslim, ze tvoje telo sa len potrebuje spamatat. Dostalo zabrat, ked bojovalo s chorobami, ktore si prekonavala. Antibiotika tomu tiez nepomahaju, ked sa uzivaju dlho. Moze to trvat dlhsie, ale potrebujes zregenerovat organy, ktore si to odniesli. Mozes to podporit zmenami v zivotosprave, bylinkovymi cajmi, vitaminmi, mineralmi, proste tym, co pomaha budovat zdrave tkaniva, nahradit tak casom to, co bolo poskodene.
Bola som viac krat klasicky chora prechladla som potom antibiotika a zas takynisty priebeh no odvtedy viac antibiotik lieky ziadne neuzivam krcne vsetko ok infekcne ok vsetko podstate ok vnutronu teplotu mavam ako keby som mala 38 zmeram a jemne zvysenu mavam.
Lieky x adne neuzivam skusala som enzymi vitaminy nic mi nepomohlo stravujem sa zdravo celiakiu ani tieto gastro mam ok.
Myslím, že ten nezmysel nechýba nikomu..
Vidno ,že Vám všetkým chýba GGW liečivá voda,keby ste ju pili mal by ste po problémoch.
ahoj.presne toto mam aj ja.mam to od minuleho tyzdna.teplota 37,5 slabe telo,hmla pred ocami,kasel,nadcha a konecne mi predpisala antibiotika ktore mam druhy den ale zatial bez zmeny.podla mna je to ta argentinska chripka,ktoru treba len vylezat.zufala som,lebo mam pocit ze sa nevyliecim,ale zevraj to dlho trva.akym sposobom sa liecis?
viki, co sa stalo predtym, ako zacali tieto stavy?