Zahadna diagnoza ma zere prosim pomoc!

Príspevok v téme: Zahadna diagnoza ma zere prosim pomoc!
Vikinkaviki

Ahojte uz velmi dlho som slaba nic nevladzem mam zvysenu teplotu vzdy okolo poobedia vsetky testy mam dobre ktv pecen, imunitu, sono srdce plucne infekcne je toho vela cele dni placem co somnou bude dalej teplota okolo 37,5 mam pocit ako keby som mala vnutri okolo 38 teplotu taku vnutornu,zimnice,leskle oci, mozgova hmla vela anitbiotik nic mi nepomohlo neviem na koho sa uz obratit.

tatarak

ešte raz popíš aké máš ťažkosti lebo z toho čo si nápisala je málo čo poradiť, pomaly všetky ťažkosti opíš,
ako sa stravuješ?
vykonávaš nejaký šport?
kde pracuješ?
nebola si v zahraničí niekde?
užívaš nejaké lieky?

Tomas12345

Presne viem ako sa citis, toto som mal presne aj ja vkuse mierne zvysena teplota tak okolo 37,3 a vecer mi to prechádzalo. Nevládal som robit vobec nic ledva som presiel par desiatok metrov trochu daco umyl a uz si musel lahnut.

Hovoris ze mas leskle oci , nemozes mat trebars problemy so stitnou zlazou? Vtedy mozes mat tiez tie teploty. Alebo mozes mat rozne hormonalne problemy, robili ti testy na hormony ? Na magnetickej rezonancii si bola?

Moze ti to sposobovat aj napriklad rozne parazity, plesne v tele. Robili ti na toto testy ?