Ako ignorovať negatívnych ľudí ?

klobukova1

odstahuj sa zo Slovenska tu sa ludia vedia bavit len o problemoch.. len choroby chudoba ako sa komu nedari... vtedy tvoje okolie uplne kvitne ked sa nemas lepsie alebo si neni lepsi..pri slovakoch sa clovek nikam neposunie len upada ...v zahranici su ludia ovela lepsi to ti potvrdim z vlastnej skusenosti..maju sa lepsie a to sa odzrkadluje aj na ich pristupe k zivotu... mozno aj na sk by sa vela zmenilo ak by sa tu lepsie zilo

Aliss

Nehladaj pricinu v druhych ludoch. Musis prist na to, preco si tak citliva a tak velmi sa ta dotyka. S tym ti ludia nic nemaju :) Casto sa nam stava, ze namiesto toho, aby sme sa pozreli na seba, hadzeme vinu na druhych za to, ako sa citime. Ale pokial chces ty fungovat v pohode a klude, najprv v tom klude musis byt ty sama. Ako nahle to budes mat v sebe inak usporiadane, ver tomu, ze tvoje okolie sa "vycisti". Budes stretavat najma takych, co budu na rovnakej vlne ako ty :) A ti, co ostanu, sa ta uz nebudu dotykat svojim ohovaranim, atd.

Zbytocnooost

A ty nevies ze takito ludia ti zavidia ? :) jooj ja som bola tiez ako ty. A potom naopak, zacala som tie ich reci a ohovarania doslova milovat. Vzdy som si hovorika vetu "ludia predsa nehovoria o niecom co ich nezaujima". Takze som ich zaujimala, zavideli nieco a kym si hundrali tie ich sprostosti, ja som si zila SVOJ zivot co oni bohuzial asi nikdy nedokazu. Takych ludi jeddnoducho lutuj, pozeraj na nich s lutostou a nezabudni sa šibalsky usmiať, to nepriatelia najviac nenavidia; keď vidia osobu, ktoru neznasaju, stastnu :)

Jana Lukacova

Ignorantka: ani drzosť, ani ignorácia nepomôžu - oboje Vás vtiahnu do hry, ktorú ostatní s Vami hrajú...posvietiť si potrebujete na svoju "citlivosť", tj. dostať zo seba von všetko, čo vo Vás ostatní vyvolávajú (prijať a prejaviť, čo vo vnútri cítite - bolesť, smútok, hnev), čím obnovíte svoju rovnováhu (silu) a budete prirodzene k iným "asertívna"..niektorí možno svoje správanie zmenia, niektorí nie, ale už sa Vás ich správanie nebude dotýkať.

Sally357

JednoduchoJednoducho, kasli na niiiiich... rob si svoje, nereaguj a hlavne sa naozaj netrap! Ich to potom omrzi, az uvidia, ze to s tebou nemava. A keby nie, za pol roka mas skolu za sebou, nie? Uz to vydrz, tak ze si budes zit svoj zivot aj so svojimi chybami a nedostatkami dalej ;) najlepsie ako vies. Ty sa maj rada, oni nemusia. Ludia su uz taki a co nas nezabije nas posilni. Aj pracovne kolektivy nie su ktovieco :) , budes mat dobry trening. Zaklad je zit si svoj zivot a byt vpohode, tym ich odrovnas. Marna bude ich snaha ta znicit.

Kontrol0r

V školskom kolektíve je to vždy ťažké. Ak nemáš šťastie a trafíš zlú triedu tak sa môžeš dosť trápiť. Hlavné je aby si im neukázala že si neveríš a že si môžu všetko dovoliť. Od prvej triedy na základnej do skončenia maturity som vystriedal do 10 tried viem o čom píšem. V podstate až posledný ročník na strednej som trafil dobrú triedu. pred tým som mal veľmi zlú a snažil som sa zapadnúť až tak že ma vyhodili. O rok som sa vrátil do inej triedy a ten kolektív bol úžasný.

Ak im ukážeš že si slabá povaha a slabý jedinec do takej miery že ťa už vôbec nebudú brať vážne tak už je naozaj extrémne ťažké dostať sa z toho a vybudovať si rešpekt. Niekedy je to medzi hlupákmi až nemožné. Potom ti už nebude ostávať nič iné len ignorovať, pokiaľ sa nejedná o fyzické útoky čo nie ej tvoj prípad.