Ahojte. Chcela by som vás poprosiť o rady možno skúsenosti len ma prosím neodcudzujte aj keď ja sama s acítim všeljako. Ale nemám komu tento.problém povedať. Mám 20 rokov, s priateľom som už 3 roky. Spoznali sme sa,ale ja som o ňho ako o partnera nemala záujem. No potom prešiel čas, a ako klasická žena, začal mi chýbať takže som sa mu ozvala. A dali sme sa dokopy. Ťaháme to spolu už 3 roky. No viem, že on je do mňa zaľúbený stále, zniesol by mi aj.modré z neba. Ale ja som do ňho nikdy zaĺúbená nebola, netvrdím, mám ho naozaj rada. Ale touto fázou som nikdy neprešla. Myslíte že je to problém?. Mám pocit že do tohto vzťahu som vošla s tým že naozaj lepšieho nenájdem.... a nikto ma nikdy už tak ľúbiť nebude. Žijem s týmto pocitom už od začiatku. Navonok našmu vzťahu nič nechýba, on je šťastný ale ja nie. No neviem sa s ním rozisť. Mám vnútorne nejakú potrebu byť zs ním, možno zo zvyku.. možno z obavy že naozaj už lepšieho nenájdem. Viete, vždy keď sa pohádame... plače on a ja nie. Cítim sa ako krava, a chladná. Niek3dy to vyzerá že ho ani neľúbim. Prosím stretli ste sa s niečím takým?. Budem rada za každú normálnu odpoveď. Vopred ďakujem pekne.
Nezaľúbená vo vzťahu?
Podla mna to tak je a v opacnom pripade takisto.
Sadl, nie je to skôr tak ze chlapi maju s mrchami sex isty a na dobre zeny sa nechcu viazat?
No neviem ludia..tato story mi pride pofiderna..
Chlapi z neznameho dovodu vacsinou miluju mrchy a tie dobre zeny radi podvadzaju. Tak netvarte sa teraz, ze taketo vztahy neexistuju. Ved mas ho rada. To staci. Nie si s nim z vypocitavosti, kvoli peniazom alebo inym vymozenostiam. Je ti s nim dobre. A mozno neskor najdes lasku svojho zivota. Si velmi mlada. Moznosti bude. Ziadny vztah nie je idealny.
Chlapi z neznameho dovodu vacsinou miluju mrchy a tie dobre zeny radi podvadzaju. Tak netvarte sa teraz, ze taketo vztahy neexistuju. Ved mas ho rada. To staci. Nie si s nim z vypocitavosti, kvoli peniazom alebo inym vymozenostiam. Je ti s nim dobre. A mozno neskor najdes lasku svojho zivota. Si velmi mlada. Moznosti bude. Ziadny vztah nie je idealny.
Ktw , je ľahké zvyknúť si na komfort blízkeho vzťahu a nezaujímať sa o to, či je šťastný aj náš partner. Ak jeden z páru žije na ružovom obláčiku zamilovanosti, zatiaľ čo sa druhý bahní v temnote pochybností, tak to nie je dobrý vzťah, ale nejaký čudný marazmus. Radila by som úprimnosť, odvahu a tiež vzdanie sa všetkých vecí, ktoré držia takéto nezrelé vzťahy umelo pohromade. Napríklad sexu.
Midnesska ...
Že ta nemane hned odsudovat..?? No ale čo ineho čakaš ked si takato vypočitava, sebecka mrcha?
A čo je klasicka žena? Pretože vačšina žien nabeton nejde do vztahu s mužom ktoreho nemiluje ... a ty by si zaslužila par faciek za to aka si hnusna, zakerna .. prajem tomu chalanovi aby vas osud čo najrychlejšie rozdelil a aby on našiel skutočnu lasku ktoru si iste zasluži ...
Myslim ze to 1., rudolf :)
Asi bol na teba prilis mily a laskavy a nejak si si na to zvykla...vsetko ma svoju pricinu a jediny ty vies preco je tomu tak..