Nezaľúbená vo vzťahu?

Príspevok v téme: Nezaľúbená vo vzťahu?
Mindesska

Ahojte. Chcela by som vás poprosiť o rady možno skúsenosti len ma prosím neodcudzujte aj keď ja sama s acítim všeljako. Ale nemám komu tento.problém povedať. Mám 20 rokov, s priateľom som už 3 roky. Spoznali sme sa,ale ja som o ňho ako o partnera nemala záujem. No potom prešiel čas, a ako klasická žena, začal mi chýbať takže som sa mu ozvala. A dali sme sa dokopy. Ťaháme to spolu už 3 roky. No viem, že on je do mňa zaľúbený stále, zniesol by mi aj.modré z neba. Ale ja som do ňho nikdy zaĺúbená nebola, netvrdím, mám ho naozaj rada. Ale touto fázou som nikdy neprešla. Myslíte že je to problém?. Mám pocit že do tohto vzťahu som vošla s tým že naozaj lepšieho nenájdem.... a nikto ma nikdy už tak ľúbiť nebude. Žijem s týmto pocitom už od začiatku. Navonok našmu vzťahu nič nechýba, on je šťastný ale ja nie. No neviem sa s ním rozisť. Mám vnútorne nejakú potrebu byť zs ním, možno zo zvyku.. možno z obavy že naozaj už lepšieho nenájdem. Viete, vždy keď sa pohádame... plače on a ja nie. Cítim sa ako krava, a chladná. Niek3dy to vyzerá že ho ani neľúbim. Prosím stretli ste sa s niečím takým?. Budem rada za každú normálnu odpoveď. Vopred ďakujem pekne.

TutanchámonxD

Ťaháte to spolu tri roky a ty ho vlastne vôbec nemiluješ ? Necítiš k nemu nič čo by mala partnerka cítiť k svojmu priateľovi ktorého miluje ? Tak ak toto mu jedného dňa povieš do očí, tak to mu dáš takú facku cez papuľu, ktorú mu ešte asi nikto v živote nedal. Chalan ťa miluje a zniesol by aj modré z teba pre teba a ty ho vodíš len za nos ?

Každé ráno stávaš s pocitom, že ho vôbec nemiluješ ale si s ním aj naďalej. Tak to je pekne sebecké od teba. Môžeš vôbec s takým pocitom v srdci žiť ? Vieš si vôbec predstaviť čo to môže s ním spraviť, keď mu to jedného dňa povieš ? Pretože ten deň určite príde ak spoznáš chalana, ktorého budeš od prvého stretnutia nosiť v srdci a dáte sa možno po čase dokopy.

Aký som ja rád, že nemám vzťah a nemusím zažívať takéto veci.

Modra vlocka

Ja si myslím, že ak sa dvaja milujú, tak si niečo odovzdávajú, navzájom sa učia poznať seba, môže sa stať, že si odovzdajú všetko a potrebujú sa posunúť ďalej... A áno ľudia sa potom možno rozvádzajú, rozchádzajú a niektorí sú spolu navždy. Ok prijímam, ale aj tak si neviem predstaviť, byť s človekom len tak, aby som nebola sama. A ak chceš mať niekoho iba rád, tak takých ľudí je viac a dá sa na tom dohodnúť.

Massagelady

Niekedy staci mat rad. Ci myslis kazdy sa nekonecne miluje? Inak by nebolo tolko rozvodov a nevier. A dalsia vec vo vztahu vzdy jeden miluje viac.

Modra vlocka

Dievčatá, naozaj dokážete byť s človekom, ktorého nemilujete? Ako? Teraz ma napadlo, že dôvodom môže byť nesprávny príklad "kód" z detstva. Ale aj tak tomu nerozumiem.

Massagelady

Som v tvojom veku a toto je ako o mne. Dnes uz bohuzial je to tak, lepsie s niekym nez byt sam. Ale ja robim horsie veci aj poza chrbat nez ty. A vycitky nemam...len moje podvedomie mi hovori, ze nieco nerobim spravne. Skutocne zalubena som nikdy nebola.

nicollette12

Takze radsej toho chlapca budes kvazi klamat a zotrvavat v takomto vztahu v ktorom vidis ze on sa snazi a lubi ta a ty sa iba robis ze lubis, aby si myslel ze to je aj z tvojej strany tak, ako keby si radsej ukazala svoju hrdost a pravu tvar a urobila tomu chlapcovi laskavost a sancu aby si nasiel niekoho kto ho bude skutocne lubit a nie len akoze... hmmm super, a ze to vydrzis tahat tak dlho bez lasky, to asi ani neviem predstavit co musis byt za cloveka... to ked ti ten chlapec povie do oci ze ta lubi/miluje co mu na to odpovies? To by ma zaujimalo asi najviac... a ked si na toto odpovies, tak zistis aky si clovek falosny, ktory vodi za nos chudaka chlapca ktory ani nevie....

sob rudolf

Mindesska, otázkou je, či si to takto ochotná ťahať celý život. Alebo minimálne dovtedy, kým sa odľúbi tvoj priateľ. Čo urobíš, ak sa v okolí zjaví chlap s espritom, do ktorého sa zamiluješ? Je možné vybudovať dobrý vzťah aj bez obojstrannej zamilovanosti, no vyžaduje to viac úsilia, najmä nesebeckosti.

jojka774

MITT- aj muzsky je sprosty :) to co opisala autorka robite aj vy muzi nie len zeny.. je to o ludoch..a preto nechapem ludi kt idu do vztahu ked nemiluju... potom ublizuju a tak vznika to ze vsetci chlapi su svine a vsetky zeny su tiez svine..alebo maju sprosty mozog ako uvadzas.