Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nezaľúbená vo vzťahu?

Príspevok v téme: Nezaľúbená vo vzťahu?
Mindesska

Ahojte. Chcela by som vás poprosiť o rady možno skúsenosti len ma prosím neodcudzujte aj keď ja sama s acítim všeljako. Ale nemám komu tento.problém povedať. Mám 20 rokov, s priateľom som už 3 roky. Spoznali sme sa,ale ja som o ňho ako o partnera nemala záujem. No potom prešiel čas, a ako klasická žena, začal mi chýbať takže som sa mu ozvala. A dali sme sa dokopy. Ťaháme to spolu už 3 roky. No viem, že on je do mňa zaľúbený stále, zniesol by mi aj.modré z neba. Ale ja som do ňho nikdy zaĺúbená nebola, netvrdím, mám ho naozaj rada. Ale touto fázou som nikdy neprešla. Myslíte že je to problém?. Mám pocit že do tohto vzťahu som vošla s tým že naozaj lepšieho nenájdem.... a nikto ma nikdy už tak ľúbiť nebude. Žijem s týmto pocitom už od začiatku. Navonok našmu vzťahu nič nechýba, on je šťastný ale ja nie. No neviem sa s ním rozisť. Mám vnútorne nejakú potrebu byť zs ním, možno zo zvyku.. možno z obavy že naozaj už lepšieho nenájdem. Viete, vždy keď sa pohádame... plače on a ja nie. Cítim sa ako krava, a chladná. Niek3dy to vyzerá že ho ani neľúbim. Prosím stretli ste sa s niečím takým?. Budem rada za každú normálnu odpoveď. Vopred ďakujem pekne.

jojka774

ahoj.ja osobne som sa s tym nestretla...vzdy idem do vztahu len ked som zamilovana lebo viem, ze keby som sla do vztahu s clovekom kt ma lubi ale ja jeho nie tak viem ze by som mu ublizila. Tym ze by som ho nelubila nemala by som v sebe tu potrebu starat sa o vztah a robit spontanne vsetky tie malickosti kt ku vztahu patria a viem ze by to aj mna samu ubijalo a o partnerovi ani nevravim. Urcite by to vycitil.
Mala som jeden naozaj dlhorocny vztah, ja zamilovana ale z neho to uz skor vyprchalo a poviem ti vedela som ze ma nelubi, chybali malickosti a tym ze ma nelubil nemal potrebu sa nejak starat o vztah.. nebolo to prijemne fakt.. ja by som sa s nim na tvojom mieste vazne porozpravala a pravdepodobne ukoncila vztah. Neviem kolko ma on rokov ale daj mu sancu stretnut zenu kt bude lubit on aj ona jeho ak ho nevies lubit ty...vies si predstavit ze s nim budes cely zivot??? co ked chudak ma s tebou plany, budete spolu este dlhe roky, bude chciet dieta, svadbu a co potom? az potom by si mu povedala sory, nelubim ta bla bla a zacala by si mysliet na niekoho ineho ze by si chcela byt s niekym koho lubis... pisem to aj z toho hladiska ze mi skoncil 7 rocny vztah ked sme zacali riesit uz vazne veci a aj svadbu a vtedy mi povedal ze ma uz nejaky cas nelubi.. a ja som si myslela no preboha preco to nepovedal hned ale obral ma aj o zvysne roky...pravdepodobne sa tiez bal rozchodu a tiez si mozno myslel ze lepsiu nenajde ale zaroven ked prislo do tuheho zrazu prisiel na to ze si so mnou nevie predstavit zivot...3 roky este nie je az tak vela.. nebud sebecka a dopraj mu nech ma zenu kt ho tiez bude lubit.. mozno ho to zrani ale ak je mlady este ma cas najst si dievca....
samozrejme je to moj nazor a uz co urobis ty je na tebe....ale z mojho hladiska a z mojej skusenosti radim ROZCHOD , nebudes stastna ani potom ked nie si ani teraz.. a aj sama sebe das sancu skutocne sa zamilovat.
Drzim palce...pa

suicidal03

Nebuď vypočítava!! Že lepšieho už nenájdeš, pche... A takto ho vodiť za nos! Je to od teba sebecké nemyslíš? Čím skôr sa s ním rozid, ty ho nemiluješ a to, ako on teba miluje už tri roky a nevidí že ty jeho nie tak je to tiež jeho hlúposť a naivita. Myslím že keby vedel že ho nemiluješ a si s ním len z nejakej vypočítavosti,zabolelo by ho to ale rozmyslel by si či by chcel s tebou zostať do konca života. Je mi ťa úprimne ľúto, ale aj tvojho priateľa a celkovo týchto neuprimnych, vypočítavych a sebeckých vzťahov...