Nedarí sa mi

Príspevok v téme: Nedarí sa mi
akonato

Dobrý deň.
Často mávam sny, ktoré sú dokonalé na lucidne snívanie (sen, v ktorom som vo svojom dome v tme, zapnem spínač na zapnutie svetla, ale svetlo nezasvieti). V tej chvíli mám prísť na to, že je to sen, aby sa z obyčajneho sna stal lucidny. Nikdy sa mi to nepodarilo. Vždy panikárim a zobudím sa. Tie sny mám v podstate celý život. Keď som bola oveľa mladšia, nesnívalo sa mi o svetlách, ale o ručičkových hodinkách, na ktorých ručičky šli veľmi rýchlo.

To je neskutočné. Celý život ich mávam a nikdy sa mi ten prechod nepodarí. Ako na to ?

Pipinanana

Preteba dakujem, vazim si to. So svojou inteligenciou sa tu vobec nemam potrebu chvastat, sebavedomie mam zdrave a poznam svoju hodnotu ako cloveka, takze sa ma nijako nedotykaju urazky. Nemam ziadnu potrebu ich oplacat, ja som v zivote stastna a tuzim aby boli aj ostatni. Ludi milujem a aj vam, co ma urazate prajem dobro. Nechavam sa tu urazat len preto, ze ak to aspon jedinemu cloveku pomoze, ma to vyznam. Stojim si za tym co pisem aj ked sa vam nepacim. O to mne vobec neide.

Rada_neznamej

Neviem co je toto, ale mne sa naposledy stalo, ze sa mi strasne chcelo na wc tak som isla, normalne som si pochodila potom aj po dome a tak, nakoniec sa zobudim a zistim, ze ved ja som nikde nebola, mechur mi skoro pukol. Ako je to mozne? To je lucidny sen?

Preteba

Antichristian, myslím, že pipinanana má viac poznania slobody ako všetci, ktorí si myslia, akí sú múdri. Obmedzenosť je nepoznať pravdu.

pedag

Toto keď začneme rozoberať, tak sa ani po desiatich hodinách nič nové nedozvieme, v takom prípade sa stačí porozprávať aj sám so sebou a netreba na to ani partiu.

Antichristian

Pipinanana och ale si riadne obmedzená, v podstate to že.je niekto inteligentný a má zdravý rozum už je automatický zlý. Ľudia prebudte sa už konečne a nenechajte sa manipulovať len tým čo je v biblii a v kostole.

Buki

@akonato Tak to mas celkom jednoduche. Ako som pisal, podstata je uvedomovat si svoje vedomie pocas dna. Takze staci ked vzdy zapalujes zhasinas svetlo tak sa opytat ci spis.

Pipinanana

Ako vabivo a sladko sa da lakat na zle.. ako krasne sa da zlo ospievat. Ospravedlnovat akousi ludskou nadschopnostou a inteligenciou, byt schopnejsi ako ini.. Zlo je ovela inteligentnejsie, nez by sam clovek mohol chciet byt za akejkolvek jeho pomou. Za nasou krestanskou pravdou je viera v Boha, ale za superschopnostami akurat sily zla a viera v seba sameho, co je velky omyl. Vsetci sme smrtelni a sam sa nikto nespasi.. My krestania vieme komu sme uverili, ale magia, ezoterika a okultizmus su jednoznacne v moci diabla, tu niet o com vyjednavat. Ale kazdy sa uci asi len na vlastnych chybach :(

Amen69

asi mas na mysli astralne cestovanie, to ze dusa putuje niekde... lucidny sen je uvedomovanie si ze snivas a ten sen mozes ovladat, vyrovnavat sa so strachmi, plnit si sny a pod. pozri si nejake videa o astralnom cestovani konkretne Tom Poutnik, on to praktizoval niekolko rokov a pekne to opisuje. Nieje na tom nic zle, je to rozsirovanie vedomia, podvedomia, mysle atd. len krestania vravia ze je to okultizmus, diabol a tak, lebo nepripustaju ine moznosti a ziju si slepo vo svojej viere a v strachu ze nic ine okrem neba pekla a ocistca neexistuje. to je take skatulkovanie ale vedz ze nasa mysel dokaze velke veci. sama som skusala navodit si lucidne sny, ktore mi pomohli vyrovnat sa s urcitymi vecami. skusala som aj astralne cestovanie ale nejak mi to neslo. chce to trening. je to individualne, u niekoho mesiac u niekoho roky.
su o tom aj nejake knihy, videa takze neboj sa ze pojdes do pekla alebo na psychiatriu. to je to, ze ten strach cloveka brzdi... a vacsina ludi ma na to negativny nazor, kedze to neskusili.. a to nase Slovensko je povacsine take... krestanske.. takze ak sa ti tie lucidne sny objavuju tak to nepotlacaj ale rozvijaj dalej, je to dar, nie kazdy to zazije ale je kopec ludi co to zaziva, sniva...

Pipinanana

Akonato, nie kazdy totiz pozna a uvedomuje si krute nasledky magie, ezoteriky a okultizmu. Je toho vsade plno, ale ze su to diabolske sily nevedia casto ani sami ti, co to praktizuju. Chcem ti iba dobre a v to dufam.