Stretavam sa s jednym muzom uz dlhsi cas.Je dost uzavrety a introvert.Je to medzi nami take nemastne-neslane. Stretavame sa mozno tak 2x za mesiac. Sem-tam si napiseme. Neviem, na com unho som, tak som sa ho dnes jak sme si pisali,opytala: Ci sa chce so mnou este stretavat? A on mi odpisal: Co su to za otazky
Ma o mna zaujem?
Ale ja im to prajem. Ja len pisem moj nazor. sme v dobe kde sa rychlo veci menia. Nevera tu bola, je a bude. Nikdy nevies koho mozes stretnut.
Stravila som vacsinu zivota s nimi pod jednou strechou.Casto sa navstevujeme,dost casu spolu travime.Vsetko je o dovere.Jasne,stat sa moze cokolvek.Ale ziju si pekne,dobre..
Ale co sa odohrava medzi nimi to nevies. Vela parov je spolu a podvadzaju sa.
Medea7,moji rodicia su spolu cely zivot.Stary rodicia tiez.Brat so zenou takmer 20rokov.Mladsia sestra uz vyse 10rokov.Aspon im to vychadza :-)
Stopppp,toto som uz tiez urobila.Uplne som sa mu odmlcala.Ale vzdy sa mi aj ked po dvoch tyzdnoch-ozve sam od seba,ze ako sa mam? Co mam nove? Alebo zacne pisat,ze nieco sa mu stalo-a ze ked sa stretneme,mi o tom porozprava,ze sa nasmejem
Laska trva 5 az 7 rokov tak sa vyzivaj v tom co je na zaciatku
Zuzana835,je to asi aj kvoli mne.Lebo ja cez vikendy moc nemozem-chodim domov za rodicmi,uz su chorlavi a starsi.Takze chodim na vikendy casto domov,aby som nasim pomohla.Byvaju v dome.Takze pomozem co je treba-operiem, upracem,aj do zasoby im navarim. Takze my sa hlavne pocas tyzdna stretavame.On je IT,ja mam tiez pracu,povinnosti..
Medea7,tak niekedy sme sa stretli fakt neplanovane,a vsetko bolo v poriadku.Ja som bola unho uz viac-krat.On je naozaj vlk samotar.Uz ma aj susedia z baraku videli casto s nim,vzdy sa s nimi aj pozdravime,chodi ma vyprevadzat.Ziadne doplnky nema doma zenske-kozmetiku,handry..
Mitt,si normalny?! Houby o mne vies a urazas ma.Ak ty si mal smolu na daku lahku zensku,tak teraz nehadz vsetky zeny do jedneho vreca.Ja som bola panna do 25r,a to som sa aj za neho vydala.A skoncilo to pre jeho nevery,plus odisiel robit a zit do zahranicia.A to mam teraz vsetkych muzov pokladat za nevernikov?!
A isto nestriedam chlapov,nemam ich na sex.
Mne raz ex povedal ze ani najlepsie pecene kura sa neda jest kazdy den. Staci vam. To su muzi