Stretavam sa s jednym muzom uz dlhsi cas.Je dost uzavrety a introvert.Je to medzi nami take nemastne-neslane. Stretavame sa mozno tak 2x za mesiac. Sem-tam si napiseme. Neviem, na com unho som, tak som sa ho dnes jak sme si pisali,opytala: Ci sa chce so mnou este stretavat? A on mi odpisal: Co su to za otazky
Ma o mna zaujem?
No on zrejme prvy krok neurobi tak ho musis urobit ty. Skus tak nenapadne a postupne, povedz mu trebars ze je ti s nim dobre a rada by si s nim travila aj viac casu. Skus ho raz chytit za ruku. Podla jeho reakcie uvidis ci ma zaujem len sa boji urobit prvy krok alebo ci ta berie len ako kamosku.
Prtko516. Uz som to napisala-odpisal mi hned,ze: Co su to za otazky a dal tam este smajlika vysmiateho
A čo on na to?
Salamistka.A to sa ho mam narovinu opytat,ci sa mu ako zena pacim a ci ma o mna zaujem?On sa neprejavuje.Ani ja.Preto som sa ho dnes spytala,ci sa chce so mnou vobec stretavat?
Mitt.Ved to prave neviem.Stretavame sa,travievame spolu cas,ale naozaj neviem odhadnut,ci sa mu pacim?
A my to mame odkial vediet? Boze ludia, neviete ani komunikovat medzi sebou...
A má o teba záujem ?
A este za tu svoju odpoved: co su to za otazky pridal aj smajlika
Naozaj uz neviem,co si mam o tom celom mysliet.Ci ma o mna zaujem,alebo ma berie iba ako svoju kamosku..