Stretavam sa s jednym muzom uz dlhsi cas.Je dost uzavrety a introvert.Je to medzi nami take nemastne-neslane. Stretavame sa mozno tak 2x za mesiac. Sem-tam si napiseme. Neviem, na com unho som, tak som sa ho dnes jak sme si pisali,opytala: Ci sa chce so mnou este stretavat? A on mi odpisal: Co su to za otazky
Ma o mna zaujem?
Zaujem mozno ma ale myslim ze to bude takto pokracovat sto rokov.2 krat za mesiac je velmi malo.Preco sa nestretavate viac ? Kto z vas nechce alebo nema cas? Ja som toto zazila a nakoniec som zistila ze chlapik je zenaty.To bol koniec .
A mozno ma este niekoho
Asi sám nevie čo chce. Je s tebou rád, ale bojí sa, že môže prísť niekto lepší/lepšia.
To ti dal preto taku otazku lebo skusa ci moze s tebou manipulovat, keby bol voci tebe otvoreny dal by ti priamu odpoved
Tak sa ho to spýtaj ešte raz. Už by ti mal normálne odpovedať...
Jasné, bola si vonku aj s inými a určite si neodolala sexuálnym návrhom týchto mužov a svojej nadržanosti tak, ako to máte vy ženské vo zvyku - permanentne sa kurviť. Toto je to tvoje čakanie...
Prestan s nim komunikovat a tak uvidis,ci ma zaujem.
možno hibernuje práve.. je zima....počkaj kým sa rozmrazí.... :D
Mitt.Ja som uz spravila dost krokov ako prva.Som iniciativna.Zavolala som ho uz neraz von,kolkokrat mu prva napisem.
Jasne,ze aj on.Je to take vyrovnane.Ale zas to pisem preto,aby si si nemyslel,ze nevyvijam ziadnu iniciativu,neprejavujem zaujem. Ale uz ma to proste nebavi.Taha sa to uz takto pol roka. Volavaju ma na rande aj ini muzi.Uz som bola vonku s inymi.Ale tento sa mi paci.Je mi preto luto,ze ini vedia prejavit zaujem,su az otravni,a na kom mi zalezi,je ako prispaty a pripeceny? Keby som vedela,ze sa mu pacim,tak cakam.Ale takto neviem,na com som. Preto som sa ho dnes spytala narovinu,ci sa chce so mnou vobec este stretavat? A ta jeho odpoved? Som tam,kde som bola aj predtym..
Prvý krok môže predsa spraviť aj ženská. Je rovnoprávnosť/emancipácia a ženské majú rovnako ako muži hubu, ktorou môžu aj rozprávať...
je nemastny... neslany...
Stretavate sa len 2x do mesiaca.... no neviem... muz ktory ma o zenu zaujem tak o nu ten zaujem prejavuje a chce ju vidiet casto nie len 2x do mesiaca...
Ten co ma zaujem, zenu svojho srdca vyhladava, rozprava sa s nou, chce sa stretnut co najcastejsie...
A tento introvert.... ak sa nepreberie tak mu kazda ujde prec...
Takto sa muz nesprava ako mrtvola.... zamilovany muz vrie radostou, zivotom, energiou, silou, vasnou....