Je to nevera?

Príspevok v téme: Je to nevera?
Podkova1323

Neviem ako dalej! Moja manželka má chorobnú túžbu niekomu pomáhať.Sme pestúnska rodina so siedmima deťmi. Tentokrát si vybrala rodinu so 4 deťmi ,kde ich mama sa dostala do väzenia, a otec ostal sám .Jej pomoc spočíva ,že deti sú pravidelne u nás , spia u nás, rano ich moja manželka vodi do škôlky. To by mi nerobilo problém. Čo si neviem vysvetliť je účet za sms keď prišla faktúra s 1400 sms za mesiac , manželka si mobil berie i do sprchy, aby som nevidel s kym komunkuje.Takže mám podozrenie že pomaha i otcovi / možno mu nahrádza manželku/.Nechce na tuto tému so mnou komunikovať, mám podozrenie na neveru ale nechcem sa nemilo prekvapiť . PROSÍM o radu , čo robiť , manželku milujem a nechcem byť agresivny hoci to vo mne vrie!

Hmmm123

Niet sa ti co cudovat, chce to cas... skuste hladat k sebe cestu v mieri, napriek zraneniam. Prajem aby to vas vztah neznicilo, ale posilnilo. Neviem ani ja...

podkova1323

Hmmm131.vdaka za radu, dal som jej čas na spamätanie, no momentalne nie som v dobrej psychickej kondícii niečo vymyslieť .Ak môžeš ,poraď! Fakt citim jak blbec. Dík!

Hmmm123

Podkova tak snad je po ulete nadobro... aj tak by si jej mal dat pocitit svoju hodnotu. Nemusi to byt samozrejme rozchod, skus najst iny sposob, aby si uvedomila hodnotu toho, ze si zostal a si schopny odpustit. Ze to je tvoja slobodna vola a nemusel si "drzat"...

a_dr1a

Podkova1323, Dinkaa ti napisala pravdu. Ako si ta takato kua moze vazit? A ty sa este tesis?? No nemas sa comu. Lebo keby ju on neposlal do rici, tak ona jeho nie. A este sa tesis?? Ty by si sa mal pekne spakovat a odist aj keby len na oko, na isty cas. Aby si dotycna uvedomila, ze bez teba je a bude riadne v rici. Vsak ta ma len za paholka a sluhu. Aby si jej financoval konicek zabavku s deckami. Nik normalny by si takuto nepriviazal ku krku. Ty tiez vsak nebudes z tych normalnejsich. Ale maj aspon daku uroven cest a hrdost. Aj ked su to pre teba nezname pojmy

Dinkaa

Fake tema....aby si chlap povedal "milovany jej dal kopacky, juch"??? Nakopala by som do zadku taku zensku. Mal si ju nechat tak, nech je s milovanym. By som chcela vidiet, ci by bol milovany taky hlupak, aby si zavesil na krk zensku s xxxyyy detmi.....Bol by idiot. Ale ten idiot jej ostal. A tesi sa juch juch....

Podkova1323

Dakujem Vam všetkým za cenné rady, včera som s ňou hovoril, vytiahli sa vsetky karty na stôl, dnes mi povadal s plačom, že jej milovaný jej dal kopačky, juch!!!

Hmmm123

To ti verim, ze si zaskoceny. Snaz sa to riesit s chladnou hlavou, aj ked ta to zranuje. Mozno sa manzelka preberie z toho pobluznenia a uzna si chybu. Prajem ti aby to dopadlo pre vas vsetkych dobre. Mozno si je tebou prilis ista a mysli si, ze to moze, ze je vporiadku skryvat pred tebou co je ocividne doverne medzi nou a cudzym muzom. Citim s tebou, je to bolestiva situacia.

Podkova1323

Hmm 123,pri komunikacie o tomto probleme vraví, že je to jej vec, a vraj nemôže ovplyvniť./pokladám to za za bezhlavé zaľúbenie, so stratou logiky, zodpovednosti za možné nasledky.Žijeme spolu 15 rokov , možno ju unavil stereotyp s deťmi , nič podobného doposiaľ nebol, som veľmi zaskočený.

Podkova1323

Hmm 123,pri komunikacie o tomto probleme vraví, že je to jej vec, a vraj nemôže ovplyvniť./pokladám to za za bezhlavé zaľúbenie, so stratou logiky, zodpovednosti za možné nasledky.Žijeme spolu 15 rokov , možno ju unavil stereotyp s deťmi , nič podobného doposiaľ nebol, som veľmi zaskočený.

Hmmm123

Je urcite krasne, ze pomaha detom, ale ak pomaha otcovi deti takto intenzivne, to naozaj nie je voci tebe fer. Dufam, ze to nebude tak ako si myslis. Vobec ti na to nedava nijaku odpoved, ked si sa pokusal o tom komunikovat?