Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cítim sa sama

Príspevok v téme: Cítim sa sama
Kajkala

Mám 18... Nemala som žiaden vážny vzťah kde by došlo aj ku niečomu inému ako ku držaniu sa za ruky. Keď kráčam mestom a vidím párik je mi smutno. Keď vidím kamarátky so svojimi polovičkami, keď sme vonku, zase cítim v sebe tú prázdnotu. Strašne mi je smutno keď zaspávam sama, bez pocitu, že by ma mal niekto viacej rád ako kamaráti a rodina (nie že by to bolo málo). Niekedy sa zamyslím a keď sa prebriem z predstavy, že som našla svoju polovičku, ma prepadá ťažoba. Aj ja by som strašne rada niekoho ľúbila. Ako nehovorím, že by záujem nebol z nejakej strany, ale ten chalan bol úplný debilko alebo ma vôbec nepriťahoval. Toto je prvykrát čo som si vyliala srdce na fóre :D. Je obdobie keď mi je fajn, ale niekedy ma prepadne takýto smútok. Strašne rada by som ho už stretla...

nicollette12

Mitt - Skor si myslim ze tie s arogantnym pohladom su prave take huby, ktore si skor myslia ze maju na kazdeho.....

nicollette12

pravdajetaka - a z akych skusenosti? Ved mas 17 rokov, mi chces povedat ze mas vela skusenosti? Jasne ze ti mozem dat za pravdu, ze zena by tiez mala naznacovat signaly, aby muz vedel co ma robit a aby vedel ze ma zena o neho zaujem, ale nebudem oslovovat predsa kazdeho na ulici ked sa mi niekto zapaci... ale urcite to je aj o tom, aka si, napriklad autorka mozno nie je taka odvazna ze mrkne na chlapca mihalnicami a hned k nej pribehne...alebo mozno nie je typ, ze oslovi toho chlapca prva, To musis rozlisovat, za to ze ty to tak mas, ona to tak mat nemusi a ani x dalsich zien, no kazda sme predsa ina.... ale cenim si ze na to kolko mas rokov si uvedomujes ze v zivote existuje aj nieco take ako odmietnutie... :)

pravdajetaka

Mitt-Presne tak...Toto je hlavný problem žien ktoré sú samé..Čakaju že niekto sa o nich bude biť a ony nebudu musieť ani prstom pohnuť..Ale takto to nefunguje..Ja som tiež bola taká v 15 a trochu aj v 16 ale pochopila som že takto to nejde..Ak človek niečo chce,musí preto niečo spraviť nielen čakať a čakať..

Mitt

Súhlas s pravdajetaka.

Ženy, ktoré si o sebe myslia, že sú bohyne, že za nimi budú chlapi doliezať a oni budú po ulici chodiť s arogantným, nadradeným pohľadom, sa len ťažko dočkajú nejakého vzťahu a zostanú večne samé, resp. keď začnú stárnuť, začnú sa chlapom doslova vnucovať.

Aj žena musí minimálne vysielať nejaké signály, že má o toho-ktorého muža záujem, nie hrať sa na sochu...

pravdajetaka

nicolette12- Dobre ale je uplne normálne ak žena osloví prvá,prvá navrhne stretnutie a pod..Presne nato narážam..Ano aj odmietnutia môžu prísť to je predsa normálne aj otom je život ale takisto odmietnut može aj žena chlapa..A preto sa mu má znížiť sebavedomie?Ona píše že chce vzťah...Tak keď chcem vzťah tak preto niečo spravím skúšam aj s viacerými ísť von a určite sa nejaký už ujme,..Reči typu že ,ked to najmenej čakáš niesu vždy pravdivé..Ku mne prišiel chalan aj vtedy keď som to očakávala..Takže neviem skade si nabrala že pride len vtedy keď nečakáš..Hlúposť...Z vlastnej skusenosti vravím že je to hlúposť..A pokym je žena pekná tak veľa tych krokov ani spraviť nemusí a ma koho chce..Stačí osloviť a už to ide samo...Veď taká 18-tka keď sa o seba stará musí byť v rozkvite krásy...Takže chybu by som hľadala aj tam..

A hlavne: URČITE NEČAKAŤ ŽE JU OSLOVÍ NEJAKÝ PRINC LEBO SA MOŽE ĽAHKO STAŤ ŽE OSTANE LEN ČAKATEĽKA...

nicollette12

pravdajetaka - a zober si to tak, ze tu povecsine radia ludia, co maju co to odzite uz, takze vedia ako to funguje a co sa moze stat.... takze kludne sa ti moze v zivote stat, ze ta chlap aj odmietne, alebo proste nebude mat o teba zaujem, preto treba dat priestor aj muzovi, aby sa prejavil a ci je vobec on schopny spravit nejaky ten krok vo vztahu....

nicollette12

pravdajetaka - tak ak mas 17 rokov tak to je uplne normalne ze si taka, si este mlada, sebaista a nebojis sa odmietnutia, co je na jednej strane dobre, ale ked uz je tych krokov z tvojej strany vela, tak to chlapcom moze prijst ze na nich tlacis, to ale zavisi aj od povahy a na co su zvyknuty... niektori chlapi su taki ze cakaju na prvy krok zo strany zeny...a napisat a zavolat to je fajn, ale to nie je ziadny krok, to je vzajomne, to ze prva napises a on odpise tak v tom by som nehladala nejake kroky.... krok je, ak toho chlapca prva oslovis, prva mu navrhnes stretnutie, prva mu naznacis svoj zaujem voci nemu atd.... no dalo by sa o tom diskutovat...

pravdajetaka

Ja nechápem že prečo jej tu všetci radíte že to príde keď to najmenej čaká a podobne..Veď to nieje vždy pravidlom.Prečo jej neporadíte nech spraví prvý krok ona? Ja mam 17 a nikdy som nemala problém spraviť prvý krok k zoznámeniu.Vela raz sa stalo že za chalanom som prišla ja..Dokonca mám priateľa a tiež som si ho sama vyhliadla..Myslíte si že je dobré ak bude len čakať a čakať???V prvom rade ten vzťah chce ona takže ona musí spraviť prvý krok.Nieje to žiadna hanba..Je to úplne normálne..Ja to tak robím,kamarátky to tak robia a nieje problem.Jasne že o chodenie nežiadáme my ale nemáme problem spraviť prvý krok,napísať,zavolať von a pod..A vtedy to už ide samo...

Takže milá zakladateľka buď vždy pekne usmiata,upravená a hlavne si chlapov vyberaj sama.. :) Neboj sa ak si pekná nebudeš odmietnutá..Len to chce trošku sebavedomia :)

Zakladateľka potrebuje presne take nakopnutie nie žvásty typu "príde to keď to najmenej čakáš".. Nepríde ak bude cely život čakajúca snívateľka....

nicollette12

moj-pohlad - kazdy ma ine perspektivy vo vztahu, takze nesud, ked nevies... ako mozes s takou istotou napisat na moju adresu ze keby ma nepritahoval tak ho poslem kade lahsie? Ved ma nepoznas, ani nevies ako vyzera moj partner a ani ako vyzeram ja, tak ako mozes takto istotne pisat...si asi moc veris...nie je to nahodou tak, ze ty nemas stastie vo vztahu, nemas nikoho tak tu sudis kade koho a vnucujes mu svoje nazory...(?)
Ako som napisala, mne ide v dlhodobom vztahu hlavne o to, aky partner je vo vnutri, sex a vyzor nie je moja hlavna priorita, tak snad uz to pochopis a s tym tvojim zivocisnom das pokoj...