Mám 18... Nemala som žiaden vážny vzťah kde by došlo aj ku niečomu inému ako ku držaniu sa za ruky. Keď kráčam mestom a vidím párik je mi smutno. Keď vidím kamarátky so svojimi polovičkami, keď sme vonku, zase cítim v sebe tú prázdnotu. Strašne mi je smutno keď zaspávam sama, bez pocitu, že by ma mal niekto viacej rád ako kamaráti a rodina (nie že by to bolo málo). Niekedy sa zamyslím a keď sa prebriem z predstavy, že som našla svoju polovičku, ma prepadá ťažoba. Aj ja by som strašne rada niekoho ľúbila. Ako nehovorím, že by záujem nebol z nejakej strany, ale ten chalan bol úplný debilko alebo ma vôbec nepriťahoval. Toto je prvykrát čo som si vyliala srdce na fóre :D. Je obdobie keď mi je fajn, ale niekedy ma prepadne takýto smútok. Strašne rada by som ho už stretla...
Cítim sa sama
Ak si ako ostatné v tvojom veku, teda pozeráš chalanom/mužom na peňaženku a zároveň tvoj vzhľad je maximálne priemerný, tak sa nečuduj...
Tak sa snaz niecomu venovat, napriklad sportu, alebo niecomu inemu co ti mysel zamestna, musis si najst inu hlavnu prioritu v zivote alebo aspon teraz pokial nikoho nemas...nejaky ciel, ktoreho sa budes drzat a bude pre to nieco robit, potom ani nebudes mat cas nad nejakym vztahom rozmyslat...ked to nabuduce na teba pride, myslim ten smutok, tak zavolaj nejakej kamaratke a rozpravajte sa o niecom, alebo si pusti veselu hudbu, alebo sa porozpravaj s rodicmi, pozri film, alebo nieco, hlavne na to nemysli lebo si len privolavas tieto zmyslania potom
Kajkala - No veď preto. Už som si myslela, že letíš na tých primitívov, čo majú v hlave nasraté.
Bohužiaľ, veľa žien im dáva prednosť pred nejakými múdrejšími a tichšími.
Veď to, že to príde keď to najmenej čakáš... Ja proste nedokážem ovplivniť, keď ma takáto nálada chytí... Proste sa stane, že myslou o to zavadím.
Tak hladas asi na zlom mieste a moc sa nad tym zamyslas... pride to vtedy ked to budes najmenej cakat, urcite sa za tym nenahanaj.... a si este aj dost mlada cize casu mas este vela :)
Primitíva... tichých mám rada :) ... Nicoleta, čakala som komentár takétoho typu :) znelo to povrchne, ale absolútne to až tak nie je. Samozrejme, keby bol neviem ako výzorovo podľa mojich predstáv a mal by nasraté v hlave, tak by som cúvla... Raz som stretla na výzor nezaujímavého chalana, taký priemer, normálny, ale akonáhle som zistila aký má zmysel pre humor, tak ma dostal (nie doslova) :) (bohužial, už sme sa nikdy nestretli)... A musíš uznať, že tam niečo musí byť... a keď to niečo neodhalíš (či už to je vnútro čo treba odhalovať) alebo neuvidíš (lebo prvý dojem robí veľa) tak tá iskra tam chýba...
Sa necuduj ze nikoho nemas ked si vyberava a vyberas si hlavne podla vyzoru a pritahovania.... ak hladas dlhsi vztah, tak najprv musis zistit, ze krasa nie je vsetko...
Charakterizuj slovo "debilko". Myslíš primitív alebo tichučký chlapec ?