Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cítim sa sama

Príspevok v téme: Cítim sa sama
Kajkala

Mám 18... Nemala som žiaden vážny vzťah kde by došlo aj ku niečomu inému ako ku držaniu sa za ruky. Keď kráčam mestom a vidím párik je mi smutno. Keď vidím kamarátky so svojimi polovičkami, keď sme vonku, zase cítim v sebe tú prázdnotu. Strašne mi je smutno keď zaspávam sama, bez pocitu, že by ma mal niekto viacej rád ako kamaráti a rodina (nie že by to bolo málo). Niekedy sa zamyslím a keď sa prebriem z predstavy, že som našla svoju polovičku, ma prepadá ťažoba. Aj ja by som strašne rada niekoho ľúbila. Ako nehovorím, že by záujem nebol z nejakej strany, ale ten chalan bol úplný debilko alebo ma vôbec nepriťahoval. Toto je prvykrát čo som si vyliala srdce na fóre :D. Je obdobie keď mi je fajn, ale niekedy ma prepadne takýto smútok. Strašne rada by som ho už stretla...

moj-pohlad

Ak proste chlap zenu zivocisne nepritahuje, nikdy ho nebude partnersky lubit, nech sa sprava akokolvek dobre. Tym som len chcel povedat, ze aj ty si s tym svojim preto, lebo tam je zivocisno + to ze sa dobre sprava je bonus, ktory upevni vztah...ale bez toho zivocisna by si ho poslala do riti...

moj-pohlad

Praveze ja neleziem...prave naopak...za cely zivot zistujem ze byt normalnym, dobrym a milym je uplne nepodstatne...to nie kvoli tomu chlap zivocisne zenu pritahuje...ze je dobry, alebo ze sa dobre ku zene sprava.

nicollette12

moj-pohlad - a za to ze ty lezies do postele so samymi krasavcami ktory su vo vnutri ako zhnite jablko so zlatou supkou, tak nie kazdy je taky, tak to pochop...mne osobne ide viac o to aky ten clovek je ako o krasu...

nicollette12

moj-pohlad - a ano moj je v prvom rade dobrak, vie co si moze dovolit, vie sa k zene spravat, podla toho som si s nim zacala vztah, nebudem s vyzoro dokonalym ktory ma uplne na totalku pritahuje, ked je to magor ktory sa nevie spravat

moj-pohlad

nicolette:
" Sa necuduj ze nikoho nemas ked si vyberava a vyberas si hlavne podla vyzoru a pritahovania.... ak hladas dlhsi vztah, tak najprv musis zistit, ze krasa nie je vsetko..."

Ach boze, co to ty pises...a ty azda lezies do postele za svojim nabijacom preto, lebo je iba dobrak a milo sa k tebe sprava ? Je predsa jasne, ze citis zivocisno, inak by si s tym svojim nesulozila. Zbytocne tu mutis vody a davas taketo nerealne rady inym, ked je zrejme ze takto to v zivote nefunguje. Dvaja sa musia pritahovat v prvom rade zivocisne. Byt dobrym,mat si co povedat a neviem ake ine dusevne vlasnosti samo a sebe nestaci. Nestaci to na to, aby si cloveka mala chut pretiahnut a chcela s nim stravit zivot ako s partnerom.

Kajkala

Matt, mal by si si prečítať môj komentár nižšie... peniaze sú to posledné na čo pozerám ;). Toto je už vsugerovanie, že každá ide po peniazoch...

Nellis

Ja mám 20 a som na tom rovnako, niekedy keď sú všade zaľúbené páry, tak mi len príde smutno a rozmýšľam, prečo práve ja mám takú smolu, že som ešte nikoho nemal, pritom by som ju ľúbil najviac na svete, ale som ešte mladý a nechcem sa tým tak trápiť, lebo tak sa dostávam do začarovaného kruhu, že čím viac by som niekoho chcel, tým mám zo vzťahu väčší strach, že by moja láska k niekomu nebola taká vzájomná a ten vzťah nevydržal. Lebo keď si niekoho nájsť, tak celoživotnú lásku, s ktorou budem šťastný do konca života. Ale najlepšie na to asi čo najmenej myslieť a veriť tomu, čo tu niektorí zvyknú písať, že lásku človek stretne vtedy, keď to najmenej čaká.