mama mi ubližovala

Muttervonbenefik

Je síce pravda že môj syn má pedofílne sklony ale na sexuologicko-psychiatrické liečenie nechce ísť ani do roboty nechce ísť.Na čo mi je taký úchylný hlúpi syn.

BbJ

Z hriechu sa možno dá vyspovedať, aj odpustiť sa možno dá, aj 77x, ale výsledkom hriechu je večná smrť a zatratenie... kto si dovolí povedať, že duchovný svet neexistuje?

Preteba

Rada-neznamej, práveže Ťa bude súdiť Boh a On povedal, keď neodpustíte svojim vinníkom, ani vám nebude odpustené.

Rada_neznamej

Nechaj si tie kecy, mna bude sudit iba BOH a ten jediny dokonale chape co som prezila a preco NIKDY neodpustim!

Fuuuuj

Preteba uz tu prestan s tymi sektarskymi recami. To sa neda citat, ako v kazdej teme z poza rohu vyskocis s tym svojim fanatizmom.

Preteba

Rada-neznamej, mala by si dávať pozor na to, čo hovoríš. Nepreklínaš len svoju matku, jej matku, ale dvojnásobne seba. Neodpustením si zas privolávaš neodpustenie sebe. ,,To, čo rozsievaš, to budeš aj žať"
Chceš milovať seba? Ako to dokážeš, keď máš plnú dušu nenávisti? Milovať dokáže len láska. Keď odpustíš, sama seba oslobodíš. Porozmýšľaj nad tým.

Rada_neznamej

Milujem tie kecy o karme a o odpusteni. Nechajte si svoje slnieckarske recicky, nemate sajnu co trepete. Simona, nie je tvojou povinnostou kontaktovat sa s osobou, ktora ti ublizila. Jedinu povinnost mas voci sebe, presne v poslednom prispevku je to vystihnute, miluj seba samu. Vystrnad zo svojho zivota ludi, ktori ti ublizili, a nikdy v zivote si im nestala za odprosenie a olutovanie svojich cinov. Ak je tvoja mater suka, ako ta moja, nezasluzi si nic ine iba zatratenie. Lebo mater, ktora opusti, alebo tyra vlastne decko, je horsia ako vrah, je to odporna hyena. Taka zena ani nema pravo sa zenou nazyvat. Ak chces o tom popisat, mozeme. Ja som vdaka mojej materi prezila strasne veci, ktore na mne zanechali nasledky. Bola to stetka a alkoholicka, ktora ma odvrhla a trpela som kvoli nej ako kon. Vsade hovorim, ze som sirota, ta osoba pre mna umrela a v zivote jej neodpustim co mi urobila. Ked ta niekto nahana s nozou po izbe ako male dieta, ked niekoho vidis postateho, posrateho, pogrcaneho stale s inym chlapom, ked ta niekto neustale tyra a navyse ti pripravi buducnost, kde sa s tebou vlecie aka bola tvoja mater, v zivote sa to neda odpustit.

BbJ

Podľa mňa tu nejde o to, či odpustiť, alebo neodpustiť, alebo čo.
Tu ide o to, že treba ďalej žiť a o to, ako v takomto vzťahu ďalej žiť.
Aj kresťanstvo má dve hlavné prikázania:
1 - milovať budeš svojho Boha...
2 - a svojho blížneho ako seba samého
nuž a kto nedokáže milovať seba samého a nechá sa týrať, ten vstupuje do hriechu...