Kdo sa s touto mrchou lieci a vyliecil sa ? Mne tato choroba znicila zivot. Tvari sa ako psychiatricka choroba a pritom vas posielaju na psychiatriu a pritom mate chronicku boreliozu. Ostal som na pnke podla testou som zdravy. Odmietam jest atb dlhodobo tie protokoly ktore aj tak nikomu alebo vela ludom nepomohli akurat si odjbli imunitu ja uz neviem co mam mozgovu mlhu teplotu unava hrozny psychicky stav. Skusal som vsetky mozne dostupne prirodne liecby nic z toho mi nezabralo prostr mam pocit ze mi to zere mozog. Neviem co dalej zdravotnictvo kuka na mna jak na simulanta obetoval som vsetky peniaze na liecbu. Strasne ma to mrzi ze vsetci naookolo somnou trpia priatelia blizsky rodina.
O tejto chorobe mam nastudovane asi vsetky prispevky vsetky fora. Do pripravkov som vrazil asi 10000eur neviem co este mozem urobit citam si fora a vidim ze nir som ani prvy ani posledny. Tie psychicke stavy su este horsie to som bol uplne zdravy cely zivot a jeden vyj.bny kliest mi znicil zivot karieru vsetko vztahy dievca ktore lubim sa trapi somnou lebo nevie ako mi ma pomoct vela krat placem jak troska uz nrch to skonci. Zlepsi sa to ako vlny raz tak raz horsie raz cely den v posteli prajem kazdemu zdravie to je najdolezitejsir v zivote caute ;)
Nekonecna borelioza vojenska biologicka zbran.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
zakladatel,podobnu temu,ako ty,som tu zalozila ja pred par tyzdnami na ROVNAKU TEMU,ak chces, daj prosim ta- MAIL, tu nechcem rozpisovat,co vsetko mam /co mi je/ ako ma liecia, to by bolo na knihy/, mam to roky,ale AZ TERAZ v MAJI 2017 sa mi na to prislo ( 5 rokov UTRPENIA , kolaps imunity,) a pod. Lekari to nevedia LIECIT,pretoze to nepoznaju, myslia si,ze ju zabije tri tabeltky atb, hahahahah...
ja som tiez poskusala vsetko, tiez ako ty odmietam ATB na rok,dva, uz teraz mam imunitu v PI...takze som na tom UPLNE ROVNAKO AKO TY...napis mi mail.tvoj...napisem ti tam..a rpsoim ta never uz LIECITELOM, KRAVINAM, PROSIM..lebo skoncis na ulici, budes bezdak co ta osklbu !!!!!
***preteba**** ...ty chod vnimat skor realitu, a nie kto co vnima hlavou a ze sa ma furt modlit. Viera je jedna vec, a choroby su druha
Bbbbb a kde ťa kusla tá pliaga, kedy si na to prišiel. Mal si tiež erythema migrans?
O tejto chorobe sa veľmi málo vie. Testy sú vraj nepresné. Ja mam boreliózu, ale neviem v akom štádiu. Mala som štipanec, ktorý sa cca za 6 týždňov zmenil na erythema migrans. Kliešťa som nevidela. Doktorka mi dala ATB na 3 týždne. Nič viac. Nič. Nič.
Bol si u p. Albertovej?