Kdo sa s touto mrchou lieci a vyliecil sa ? Mne tato choroba znicila zivot. Tvari sa ako psychiatricka choroba a pritom vas posielaju na psychiatriu a pritom mate chronicku boreliozu. Ostal som na pnke podla testou som zdravy. Odmietam jest atb dlhodobo tie protokoly ktore aj tak nikomu alebo vela ludom nepomohli akurat si odjbli imunitu ja uz neviem co mam mozgovu mlhu teplotu unava hrozny psychicky stav. Skusal som vsetky mozne dostupne prirodne liecby nic z toho mi nezabralo prostr mam pocit ze mi to zere mozog. Neviem co dalej zdravotnictvo kuka na mna jak na simulanta obetoval som vsetky peniaze na liecbu. Strasne ma to mrzi ze vsetci naookolo somnou trpia priatelia blizsky rodina.
O tejto chorobe mam nastudovane asi vsetky prispevky vsetky fora. Do pripravkov som vrazil asi 10000eur neviem co este mozem urobit citam si fora a vidim ze nir som ani prvy ani posledny. Tie psychicke stavy su este horsie to som bol uplne zdravy cely zivot a jeden vyj.bny kliest mi znicil zivot karieru vsetko vztahy dievca ktore lubim sa trapi somnou lebo nevie ako mi ma pomoct vela krat placem jak troska uz nrch to skonci. Zlepsi sa to ako vlny raz tak raz horsie raz cely den v posteli prajem kazdemu zdravie to je najdolezitejsir v zivote caute ;)
Nekonecna borelioza vojenska biologicka zbran.
Ja sa liecim 4 roky na chron. neuroboreliu, posledne zistena RS, oligopasy v LP, encefalitida, neuroborela v LP nezachytena ale encefalitida. Na RS neberiem nic, odmietol som kortaky, riesim neuroborelu, stratton, wheldon protokol. Zabera. No musis presne dodrzat protokol / vydrzat a miesto doxyciklinu nasadit minocyklin, ten ma lepsi prienik do tkani, sliach, oci, mozgu, proste vsade... doplnky su na hovno... k ATB pridaj Buhnera, bylinky, polyox, imunor na imunitu, isoprin na viry a tiez daco na plesne. zabere to ale je to na roky...
A ze prekliatie :-DDDD To uz zaváňa okultizmom
Presne tak! Čiže ked ma niekto napr. dedične ochorenie kĺbo ci dedične kŕčové žily na nohách, tak aj to si spustil svojim myslením?
Preteba aj taketo retardačné presvedčenia sa daju dobre liečiť ;-)
Yberion@azet.sk
Neznámy... aké ezoterické? Žiadny minulý život nie je, to kde vyčítal? Asi si ešte nepočul o dedičnom prekliatí. Lekársky výraz- dedičné choroby. Môžeš si to kľudne preskúmať sám. Prečo myslíš, že je stále viac psychicky chorých ľudí? Točia sa okolo seba, všetko sa ich dotýka, zdá sa im, že všetci na nich útočia, potom sa ľutujú a nevedia sa tešiť z dobrých vecí, ktoré sú okolo nich. Začnú depresie...
Preteba: Myslel som si, že patriš medzi radikálnych veriach.. A teraz pozeram, že si jedna z tých čo vieru berú viac než je zdravé (vyjadrujem sa ultra diplomaticky) a ešte k tomu šíria ezoterické bludy (,,choroby si vyvolávame sami") super.
Niekto keď od narodenia ma nejaký problem tak čo si ho vyvolal v minulom živote? :D Niekoho štipne infikovaný kliešť tak kliesť mu nič nespôsobi len on sebe spôsobí chorobu z vnútra? :D Niekto príde do styku s človekom s chrípkou, nič sa mu nestane len sam si chrípku vyvola z vnútra? :D
Bbbbb a ako ti vlastne prisli na tu neuroboreliozu?? Ked pises,ze az po roku. A ktory lekar - imunolog, neurolog... Diky.
Bbbb ja nemam psycho stavy, ja som psychicky uplne v poriadku. :)
mna sere borela,a ten kto hovori, ze za MESIAC sa borela vylieci,a ze atb su nutne, ze sme blazni,ked ich odmietame, tak ja som na borelu brala ATB ROK s prestavkami,a nepomohlo mi to!!!
bbb zakladatel. NAPIS MI SVOJ MAIL TU,ja ti napisem - chcem ti nieco sukromne povedat.
Atb su ucinne iba v prvych fazach. Od postipania ja mam tu psychoverziu ze som zacal mat mlhu mozgovu a psychicke atacky a co ja viem co zvysena teplota unava tvarilo sa mi to dlhsie jak keby mi original preplo ja hovorim ze proste nemohlo mi zaj.bat takto v bedni proste a kym som sa dopatral co to vlastne je trvalo rok s doporucenym listom od lekarov na psychiatriu bandov debilov co nevedia diagnostikovat neschopny nauceny ako keby to bola angina pritom mi to otocilo cely zivot na ruby.
A marosko skusal som aj zaper plazmove generatory atd. To proste ked je zmutovana ludmi vytvorena choroba chemicky striekana kkcina skusal som vsemozne veci bez uspechu. Osobne som na mašlu tie psychicke stavy ktore su z toho neprajem nikomu to sa podla mna nrda asi ani slovami vysvetlit jak to zmeni zdraveho cloveka na skurv. trosku napada niekoho nieco z vlastnej skusenosti ze sa z toho dostal inak jak atb. Mne to nezabera.vchronickej forme je to bezvyznamne diky
Mal som erythema migrans male ale mal par rokov do zadu teraz sa prebudila v plnej sile. Lieciva voda to je co ked ti idem pisatna mail mi nejde prosim. Napiste mi tu mail ja vam napisem aj tebe nika diky. Ja skusim si slahnut aj chemoterapiu len aby som dostal z hlavy tieto umelo vytvorene zmutovane borelie. Antibioticke kury rocne a viac odmietam to je proti zdravemu rozumu.