Kdo sa s touto mrchou lieci a vyliecil sa ? Mne tato choroba znicila zivot. Tvari sa ako psychiatricka choroba a pritom vas posielaju na psychiatriu a pritom mate chronicku boreliozu. Ostal som na pnke podla testou som zdravy. Odmietam jest atb dlhodobo tie protokoly ktore aj tak nikomu alebo vela ludom nepomohli akurat si odjbli imunitu ja uz neviem co mam mozgovu mlhu teplotu unava hrozny psychicky stav. Skusal som vsetky mozne dostupne prirodne liecby nic z toho mi nezabralo prostr mam pocit ze mi to zere mozog. Neviem co dalej zdravotnictvo kuka na mna jak na simulanta obetoval som vsetky peniaze na liecbu. Strasne ma to mrzi ze vsetci naookolo somnou trpia priatelia blizsky rodina.
O tejto chorobe mam nastudovane asi vsetky prispevky vsetky fora. Do pripravkov som vrazil asi 10000eur neviem co este mozem urobit citam si fora a vidim ze nir som ani prvy ani posledny. Tie psychicke stavy su este horsie to som bol uplne zdravy cely zivot a jeden vyj.bny kliest mi znicil zivot karieru vsetko vztahy dievca ktore lubim sa trapi somnou lebo nevie ako mi ma pomoct vela krat placem jak troska uz nrch to skonci. Zlepsi sa to ako vlny raz tak raz horsie raz cely den v posteli prajem kazdemu zdravie to je najdolezitejsir v zivote caute ;)
Nekonecna borelioza vojenska biologicka zbran.
Rano klerimed, amoxicilin, benemicin, isoprinosine, NAC, VIC C 1000, B6/B12, vit D, prokanazol/medoflucon, pulzy entizolu v davke 2-2-2, vecer to iste. Neskor pridam minocyklin + entizol + klerimed + polyox, rano a vecer... Staci ?
Borela ta nezabije, ta ťa -len- znici.
LION neviem prečo,ale mam taky skurvenypocit,ze to co pises nemoze byt pravda..ze ješ roky hentie tabletky, a tolko kusov za den a plus preparaty a byliny, ved den tolko nema hodin,
a čo ješ lebo medzitym ta obdivujem,ak vobec stihnes vypit kavu ? ved keby som hento zjedla,tak som mrtva zaiste..a stalo by sa mi nieco,
zda sa mi to nerealne na com ficis, sory,scifi ,take chemicke bomby...uf,az ma striasa, ja by som asi bola radsej keby ma ta borela zabila ako hento jest.
Nebolo by od veci dat si jedno, dva, tri poldeeeci :D
Ano infrasauna je dobra vec :)
Minocyklin sa da kupit jedine u Dur. ma ho priamo u seba v ambulancii a ked nema da recept ale treba ist pon do Rakuska. Minocyklin je naj ATB,, ide vsade. Ale nestaci sa samozrejme napchavat len nim...
Nebolo by od vecí vyskúšať tú spomínanú infrasaunu (René). Vyžarované infračervené lúče sú schopné priamo preniknúť do tela, a to do hĺbky až 4 centimetrov. Totoo prenikajúce žiarenie svoj zohrievací účinok vyvíja hlboko vo svalových vláknach a vnútorných orgánoch.
veru minocyklin je super len skoda ze na Slovensku neni registrovany... zamerne asi lebo je to vyborne mozgove antibiotiku... Na sk ho dava jedine Durovska?
No idem denne min 10atb... s dr neriesim.nic. Naco ? Je to zbytocna strata casu. Mam nastudovane vsetky protokoly do podrobna. Ja mam od dr diagn rs.. potvrdena mri i lp. Velmi mi brnelo v nohach a hrozna unava. Na minocykline a entizole to preslo. Zelenina a ovocie na udrzanie imun ti nepomoze.
Preco by mala ist dur. jedneho dna do basy pretoze tam ludia chodia ziadat pomoc ty pises ze si davas 12 tbl atb na den? Chod prosim prosim do nemocnice a opytaj sa prvych lekarov co stretnes co si o tom myslia. Bud ta zdrzia a zavolaju psychiatra nic v zlom alebo ti povieda ci si kompletny ? Bez urazky ked nevymeties BB v najblizsich tyzd,mesiacoch od nakazi atb mas problem. Ale brat atb a v taky masivnych davkach ako beres ty alebo iny borci na bor...cz forach je tupost najvacsieho zrna ako myslis riesili ludia a generacie pred nami boreliozu? Kukaj studuj vzdelavaj sa mas zaryty postup ktory si myslis a si presvedceny o nom ze je pravdivy a ponukas ich tu ludom ktory su nie ok do este vacsiej sracky. Vsetko ti to hovorim v priatelskom tone dr dur. Prebera podstate za teba zodpovednost lebo ked ti jedneho dna pridu na to kdo ti predpisal alebo suhlasil s tymto postupom a mnozstvom a zisti sa ze dr.dur ako LEKAR NEUROLOG ak sa nemylim ma problem. Chce pomahat lebo robila na neuro v statnej pred tym a videla asi ako to je ze chorobu zvanu BB brali ako chripku nic vazne jednoducho nemaju o nej znalosti takze tak asi pochopila ze takych ludi je vela a zacala sa viacej zaujmat. Moj nazor. Nemam proti nej nic je super ze sa viac angazovala a zaujmala.Atb boli urcene na sekundarne bakt. Infekcie pod nu spada aj bb s tym ze intravenozne sa podava v tych pripadoch ked ma napr. Niekdo silny zapal pluc a poteebuju hho ci skor aby atb zaucinkovalo a bolo v obehu. Ja osobne nepoznam cloveka ktory sa z bb u nej dlhodobym protokolom z toho dostal a nevratila sa mu. BB zvycajne zautoci ked je imunitny deficit niekdo ju ma cely zivot vo vysokych hodnotach a ani nevie nema ziadne priznaky. Je to o imunite pokial ma clovek vybudovanu dobru imunitu vzdy je lepsir na tom sko ludia ktory hadzu do seba tbl a vzdy na nejaky iny problem. Napr candida,mykozi atd Je to tvoje rozhodnutie tvoja volba verim ze si sa urcite sklamal v lekaroch ktory ta posielali na psychiatriu tento pribeh s boreliozou je kazdy druhy. Bohuzial vela lekarov nema vedomosti nevedia nabrat zakladne vysetrenia a iba tipuju ale tiez su iba ludia a vela ludskyxh zivotou zachranili a pomohli na to uz nepozera nikdo. Denno denne pocuvat o chorobach tiez nie je vyhra. Vela krat na infekcnom koncia pacienti s neuro priznakmi nspichnuty na kapacky doxy na tyzdne co je dobry liek no v prvej faze. Nieco pochyta ale nie vsetko a hrat sa s boreliou na macku a mys so zinkom povedzme si pravdu je hlupost. Herx rekacie su vela krat z atb a nie s vyhynutia borelii ako to niektory prezentuju. BB ma lajcky povedane kabat ktory ho robi nevyditelnym a s nim sa moze presuvat do jeho lepsich podmienok cize upony slachy klby. Vakcina menom lyme disease vaccine bola chvilku na trhu potom ju stiahli pretoze pacientom sa v prvom momente ulavilo citili sa zdravo no neskor este s horsimi nasledkami. Cize osla z obehu. A uprimne co je lepsie ako dozivotny hltac tabletiek pre farmamafiu? Treba sa riadit vecami ktore fungovali aj v minulosti budu fungovat aj teraz.
Ocistit si telo ulavi sa imunite. Nasi predkovia nemali maso mali ale velmi jedli hlavne zivocisnu stravu. Dneska je maso lacnejsie ako zelenina wtf?preco ked sa clovek viac zaujma o veci ze korporaciam nejde tak o zdravie ludi ako to vsade prezentuju ale o moc a peniaze ale to uz je kapitola na inokedy. Prajem kazdemu aby bol zdravy a fit lebo zdravie je to najdolezitejsie pre plnohodnotny zivot. Aj tebe lion dufam ze sa das cim skor do kopy len moj nazor na tvoju liecbu poznas jednoducho sa nezhodneme no respektujem ta.
Preco by mala ist Dur do basy ? Je jedna zmala, ktora sa touto skurvenou chorobou skutocne zaobera. Nestaci do seba ladovat iba ATB, co je treba som uz tu pisal 1000x a nechce sa mi to opakovat.
Rene a ano mas pravdu v niecom, borelia neznasa teplo takze sauna pomaha, lenze to nestaci, musel by si zohriat telo nad 42C zvnutra co nejde... bylinne preparaty. tinktury ti nepomozu. Intravenozne ATB ceftriaxon je ucinne v prvej faze, lebo zabije boreli pokym su este v krvy ale v neskorsej faze kde su uz rozostrate po celom tele -- slachy, cysty, kosti a pod je to k hovnu, ulavia sice na par dni ---, skludni sa imunita - borelie su v kostiach, slachach, lenze poklesne imunita a co sa asi tak stane, tie kurvy ucitia ze maju vhodne prostredie a vylezu von z cyst, kosti a sliach a udru este vecou silou. Takze jedine ako sa da z toho dostat je tak ako som pisal inac to zial nejde. Ceftriaxon neprenika do sliach, kosti... jedine atb tam preniknu. Ide to aj tak, ze sa napchat Zinkom -- je to potrava pre ne a to ich vylaka von z ukrytov a atb alebo ceftak ich zmetu. Ale pri silnej nakaze nedoporucujem sa napchat zinkom :D
Pani dr. Dur. Pojde moj osobny nazor co chvilka do basy. Pouziva smernice ktore nie su schvalene slov. R. Pacientom jej pacientom dava antibioticke protokoli rocne a viac. Pri vsetkej ucte myslim ze to stratilo hlavnu myslienku pomahat ludom. Testy sa posielaju do nemecka co je super lebo tam maju lepsiu citlivejsiu diagnostiku. Kazdy skuseny neurolog vie ze atb su ucinne hlavne v prvej faze nakazy lb. Neskor uz iba intravenozne kapacky. Pises ze alt mavas 14 to hranici s cirozou pecene take hodnoty maju ludia ktory piju 40rokov ano pecen ma silnu obnovu a regenraciu len v tvojom pripade ti zelam aby si sa co najskor uzdravil. Len toto ked povies jedneho dna ked ta zoberu na centralny prijem ze uzivas atb a opytaju sa ta kolko a v jakych mnozstvach a ty im povies meno dur. To staci.
BB je hnusne ochorenie mali by na neho apelovat viac tak isto ako maju liecbu ucinnu nehaju radsej ludi trapit. Co je lepsie pre farmamafiu ako nekonecny pacient? Odpovedzte si sami.
Borelioza sama o sebe neznasa kyslik cize oxy terapia je namieste cestvy vzduch
Tak isto neznasa teplo takze sauna infra a finska a tak ju teba vychlorovat vyjodovat. Dotoho bylinne preparaty, macaci azur,oleuropein,schizandra,topol atd vyhybat sa kolagenu a hlavne zmena stravy. Zamakat na imunite. Je to na dlhsie ale da sa ju dostat z tela von. Obdivujem tych ludi co su na borelioza.cz mne tam ludia prisli fanaticky do tabletiek ako zivotny styl cest vynimkam.
aha tak mi prosim napis ake vsetky lieky si bral a ako casto k nej chodis na kontroly? vdaka