Kdo sa s touto mrchou lieci a vyliecil sa ? Mne tato choroba znicila zivot. Tvari sa ako psychiatricka choroba a pritom vas posielaju na psychiatriu a pritom mate chronicku boreliozu. Ostal som na pnke podla testou som zdravy. Odmietam jest atb dlhodobo tie protokoly ktore aj tak nikomu alebo vela ludom nepomohli akurat si odjbli imunitu ja uz neviem co mam mozgovu mlhu teplotu unava hrozny psychicky stav. Skusal som vsetky mozne dostupne prirodne liecby nic z toho mi nezabralo prostr mam pocit ze mi to zere mozog. Neviem co dalej zdravotnictvo kuka na mna jak na simulanta obetoval som vsetky peniaze na liecbu. Strasne ma to mrzi ze vsetci naookolo somnou trpia priatelia blizsky rodina.
O tejto chorobe mam nastudovane asi vsetky prispevky vsetky fora. Do pripravkov som vrazil asi 10000eur neviem co este mozem urobit citam si fora a vidim ze nir som ani prvy ani posledny. Tie psychicke stavy su este horsie to som bol uplne zdravy cely zivot a jeden vyj.bny kliest mi znicil zivot karieru vsetko vztahy dievca ktore lubim sa trapi somnou lebo nevie ako mi ma pomoct vela krat placem jak troska uz nrch to skonci. Zlepsi sa to ako vlny raz tak raz horsie raz cely den v posteli prajem kazdemu zdravie to je najdolezitejsir v zivote caute ;)
Nekonecna borelioza vojenska biologicka zbran.
Ja mam za sebou asi 15baleni antibiotik a viedlo to akurat tak v odjbnaej imunite takze antibiotika som uzavrel.
Mikall. chod k Dur do BA lebo mozes dopadnut nie zle to je este dobre ale velmi zle
Bbbbb veru jo. A ty ked si siel protokol ako pises tak si nesiel ? Tak potom zrejme ci siel velky PRD...
Rano aj vecer, klerimed, amoxicilin, doxyciklin, entizol v davkach 2-2-2, isoprinosine, neskor doxy vymeneny za benemicin... a k tomu medoflucon/prokanazol, entizol v pulzoch... - plny stratton
Neskor Wheldon - mam mozog zasiahnuty boreliou - mri nalez...
takze klerimed, MINOCYKLIN + ENTIZOL + isoprinosine + medoflucon/prokanazol, k tomu imunor/polyox, N-acetyl cystein NAC, encephabol/piracetam, B6+B12, rybi olej, hericium, valtrex, atd atd atd, velke davky vit C, VIT D vigantol...
staci ? :D a to ani zdaleka nieje vsetko a este som zabudol na Buhnera bylinky...
len takto sa da z toho dostat !!!!!!
Caute ludia, prezivam nieco podobne ako Bbbb, len na rozdiel od toho, ze mne nebola zistena borelia, ale len chlamydie pneu aj trach a mykoplazma testom WB, rozbor krvi mi robili v Medy Kosice, samozrejme ako samoplatca, lekarka nechcela, ze su to drahe testy, nakoniec mi robila ELISU na borelie a chlamydie, vsetko negat, týmto ma odbila a že mam ist za psychológom .... prejavy su rozdnorode, svalove zasklby, chvenie tela, unava, bolest svalov, klbov, krcnej chrbtice, krizov a srdcove arytmie, nervozita, reakcie na svetlo, hluk, zimu, teplo .... to vsetko za rok a pol a predtým nic, sportoval som, smial som sa, vesely clovek, plany v hlave, ale teraz toto .... ako začať ? vďaka za radu
Lion to mi chces povedat ze jes 12atb za den ? 12 atb tabletiek na den ? :D
borovec, vidím, že si nepochopil. Dedičné znamená, že to zdedíš. Oni to zapríčinili a Ty to zdedíš. Čo máš s tým okultizmom stále? Aby Ti bolo jasné, Boh používa svoju moc, aby uzdravil skrze vieru. Satan používa okultné praktiky, aby Ho napodobnil, ale ľudia sa radšej dajú zlákať pravdepodobnými praktikami, len aby nemuseli sami so sebou nič urobiť. Keď sa budem točiť okolo seba, budem všetko priťahovať na seba. Akí sú ku mne zlí, nemajú ma radi, sú nevďační, mne sa nedarí...len si to mysli a všetkého sa dočkáš. Hľadaj v ľuďoch dobro, lásku, ochotu, to keď sa naučíš, odrazu zistíš, že sa dá krásne žiť bez bolesti, bez útokov kadejakých chorôb a nemusíš sa viac pýtať, prečo sa mi to stalo.
Staci ak mas protilatky igg borelia burg. A oslaby sa ti imunita a mas ju v plnej krase cisla tam moc nerozhoduju. Vysledky su vela krat nepresne ;/ elisa iba iv igg wb negat.
Bbbbb pisal som ti tu nizsie, prosim odpis...dik
Prosim aj ty marosko aj ty nika mi tam skus napisat mozno sa dozviem nieco nove Dakujem
Bbbbb, tie psychostavy mas z toxinov... takze poriadny detox je nutny !!!! a taktez zhanaj atb entizol a minocyklin !!!! toto na psychostavy zabere ale nezabudni na detox a taktiez kandidu !!!! takze yiaden cukor, mlieko, rozky a pod. a hlavne, hlavne never lekarom!!!!! a nenapchavaj sa antidepresivami !!!!!!!!!!