Agresivita

Príspevok v téme: Agresivita
Kruh

Ahoj, mám taký malý problém. Chcem to riešiť čo najskôr, lebo už teraz je neskoro. Som s priateľom už niečo vyše roka, máme plnohodnotný úžasný život. Pred mesiacom som sa k nemu presťahovala a spolu sa snažíme. Nie je to dokonalé, samozrejme, ale obaja do toho vkladáme seba. Lenže, on povahovo je dosť agresívny. Ľudia, čo ho poznali skôr, len vravia, že teraz je to už dobre. Ale mňa to bolí už zaňho, naozaj ma vie nasrať, že je tak impulzívny. Naštve ho hocijaká blbosť, rozbíja veci.... Som z toho smutná, on vie, že to neznášam. Komunikácia neviazne, len to proste robí. Naozaj sa milujeme a nechcem, aby nás niečo rozdelilo. Ale toto vidím ako vážny problém, ako to bude s deťmi? A v amoku kľudne môže udrieť aj mňa.... Možno už preháňam, no naozaj ma to trápi. Ďakujem, že ste si na mňa našli čas a dúfam, že mi odpíšete....

pedag

Skús zistiť to, že kvôli čomu je vlastne agresívny? Nezakazuješ mu chodiť na pi.o alebo také niečo? Ak je to agresivita sama o sebe, tak by si mu mala odporučiť návštevu u neurológa.