Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Agresivita

Príspevok v téme: Agresivita
Kruh

Ahoj, mám taký malý problém. Chcem to riešiť čo najskôr, lebo už teraz je neskoro. Som s priateľom už niečo vyše roka, máme plnohodnotný úžasný život. Pred mesiacom som sa k nemu presťahovala a spolu sa snažíme. Nie je to dokonalé, samozrejme, ale obaja do toho vkladáme seba. Lenže, on povahovo je dosť agresívny. Ľudia, čo ho poznali skôr, len vravia, že teraz je to už dobre. Ale mňa to bolí už zaňho, naozaj ma vie nasrať, že je tak impulzívny. Naštve ho hocijaká blbosť, rozbíja veci.... Som z toho smutná, on vie, že to neznášam. Komunikácia neviazne, len to proste robí. Naozaj sa milujeme a nechcem, aby nás niečo rozdelilo. Ale toto vidím ako vážny problém, ako to bude s deťmi? A v amoku kľudne môže udrieť aj mňa.... Možno už preháňam, no naozaj ma to trápi. Ďakujem, že ste si na mňa našli čas a dúfam, že mi odpíšete....

Kruh

Nič nie je ružové, ja som tiež dosť nevyspytateľná. Aj on si môže o mne povedať, že som príliš psycho a odíde. Láska to prevyšuje. Len ma to trápi, pokiaľ viem, tak časom sa negatíva len stupňujú.

nicollette12

Lenze to musis brat tak ze je to jeho prve dieta, je to kusok jeho a chlap to berie inak, mozno sa to zmeni ked pridu vase spolocne deti, to nepopieram, ale stale ten prvy je prvy.... ak ma chapes.... a ak nie si schopna odist, to je smutne, lebo zit s clovekom, v ktorom nemam istotu, ci mu niekedy neprepne a porobi hoci co mu napadne/nenapadne, tak na to by som ja odvahu nemala....a este ak s niekym chcem deti a ma to byt moj dozivotny partner....

Kruh

Ďakujem vám všetkým... Popravde dúfala som v inú odpoveď.... Deti ešte nemáme, ale on má jedno. A práve to dieťa v ňom utíšilo agresivitu a celkom vo veľkom. Je to chlap múdry, inteligentný, žiadne zviera. Bolo to jeho rozhodnutie. Určite existuje cesta, musí byť. Nie som schopná odísť.

nicollette12

Utekala by som od neho co najdalej, takato agresivita sa kludne moze vystupnovat az do takeho stadia ze napadne teba alebo deti a on si to ani nebude uvedomovat, proste ho chyti hysak a pojde hlava nehlava..... radsej od neho odid....nevies co riskujes a este aj s detmi.....