Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Agresivita

Príspevok v téme: Agresivita
Kruh

Ahoj, mám taký malý problém. Chcem to riešiť čo najskôr, lebo už teraz je neskoro. Som s priateľom už niečo vyše roka, máme plnohodnotný úžasný život. Pred mesiacom som sa k nemu presťahovala a spolu sa snažíme. Nie je to dokonalé, samozrejme, ale obaja do toho vkladáme seba. Lenže, on povahovo je dosť agresívny. Ľudia, čo ho poznali skôr, len vravia, že teraz je to už dobre. Ale mňa to bolí už zaňho, naozaj ma vie nasrať, že je tak impulzívny. Naštve ho hocijaká blbosť, rozbíja veci.... Som z toho smutná, on vie, že to neznášam. Komunikácia neviazne, len to proste robí. Naozaj sa milujeme a nechcem, aby nás niečo rozdelilo. Ale toto vidím ako vážny problém, ako to bude s deťmi? A v amoku kľudne môže udrieť aj mňa.... Možno už preháňam, no naozaj ma to trápi. Ďakujem, že ste si na mňa našli čas a dúfam, že mi odpíšete....

Kruh

Sme spolu rok a pol, a nie je tento príbeh vymyslený. K alkoholu má veľmi zlý vzťah a zaryto nepije ani prípitok.

Tomas12345

nech si najde nejaky bojovy sport ako napriklad box a nech si tam vyburuje svoj hned. Alebo nech si kupi boxovací pytel do izby a tam nech do toho bucha. Nie je normalne aby pred tebou rozbijal veci a bol agresivny.

fullhd

Ak mas rozum tak hned bal kufre a cau.Ani nerozmyslaj.Alebo s nim ostan a do*eb si zivot.Ak mas teda rada tento typ agresora ktory je cely zivot nervozny.PS: pockaj ked zacne pit alkohol,budes mat o zabavu postarane.Aj tvoje deti.

Lollka

Zijete spolu mesiac, poznate sa pol roka a on uz teraz rozbija veci. A ty to nazves takym malym problemom. A to sa vraj po narodeni syna ukludnil, tak co robil preboha predtym? Tento prispevok mi pride tak absurdny ze ani neverim ze je to pravda. To si musel vymysliet niekto kto sa moc nudi.

Kruh

Jeho minulosť z väčšej časti poznám. Je pravda, že si nesie rôzne bolesti, ale to každý. S niektorými vecami pohnúť nejde. Za niektoré veci je zodpovedná iná osoba, a tá to nevie dať do poriadku. Je to začarovaný kruh.

Porozprávali sme sa o tom, nechala som to otvorené. Žiadne tlačenie ani vyhrážky. Len som mu jasne povedala, ako mi ublížil posledný incident, čo nastal ešte v ten deň.

Neviem ako s ním komunikovať, keď je naštvaný. Vtedy odídem preč a nebavím sa s ním, kým sa neukľudní. Ale to ho len viac vytočí. Keď už je kľudný, príde za mnou. Ale celý proces mi príde tak zbytočný.

Jana Lukacova

Kruh: nadviažem na PreTeba a Defcon, za priateľovou agresivitou sa skrýva jeho nevyrovnanosť a pokiaľ svojim problémom nebude čeliť, môže sa to rokmi zhoršovať...

Škoda, že o radu nežiada sám priateľ, pretože Vy ho zmeniť nemôžete, snahu musí vyvinúť on sám...to, čo však môžete urobiť je porozprávať sa s ním a dať mu jasne najavo, že jeho správanie je vo vašom vzťahu neprijateľné a môžete mu ísť aj príkladom tým, že si posvietite na svoju vlastnú "nevyspytateľnosť";)

Preteba

Kruh, skús sa s ním porozprávať o minulosti. Za agresívnym správaním sa často skrýva nevyrovnanosť so sebou a ukrytá, potlačená bolesť.

Defcon

Ak ti vadi na nom agresivita teraz, ked ste vzajomne zalubeni, tak mi ver, ze za 5 rokov, ked nastupi vsedny vztah, tak sa rozvediete....lebo teraz mas tendenciu zlahcovat a prehliadat to zle na nom. Jeho agresivita sa bude stupnovat, lebo teraz sa snazi byt dobry. Za 5 rokov ta bude bit a dieta tiez. Utekaj...

nicollette12

Tak urob si po svojom, nikto ti nemoze rozkazovat co mas robit, ale myslim si ze dost vela ludi ti napisalo pravdu a to ze by si mala odist co najdalej....ale chapem ze ked je niekto slepo zamilovany tak to nepojde len tak :)