Zdravim. Mam 25 rokov a este som nemal babu. Moj penis ma len 13 cm a bojim sa ze je to priliz malo a ze babam to nebude stacit.
Maly Penis
Majuško:
juuuuuuuuuuuuuuj, mas penis..... Teraz si myslis, ze Ti na neho budu skakat, ako ked hodis cervika rybam do vody ? :)
Ja ho mam 5cm a ked je stoporeny ma 15 mozno16. a som spokojny. Dievčata ozvyte sa :)
mam 17 rokov..a moj penis maa okolo 17-18 cm. a hruby 4,5 cm :P s babou vsetko vpohode ked mame styk ...takze ja som spokojny :P a aj ona ...
Mam 16 rokov moj penis meria v stoporenom stave 13,5 cm je to podla vas dost ???
Ahojte mam 14 rokov a moj penis ma 17 cm .... je to tym ze beriem hormonalne tabletky ?
priatel ma 13 a milujeme sa nonstop uz dva roky, na intrakoch sme to dokonca zvladali dat priemerne aj 6 kol denne. robime to presne tak ako nam to vyhovuje, myslim tym polohy. milujem ho a chcem s nim takto sexovat este takych 30 rokov- minimalne
takze si myslim ze je to v pohodke uplne a niet sa coho bat
Custe pls chcem sa spitat mam 16rokov a moj ma 14cm je to dostatocne alebo nie dik za kazdu odpoved :)
Na veľkosti nezáleží :)
A ak nebudeš skúšať nikdy sa to nedozvieš. Ak ti to nevyjde prvý krát tak to skúsiš zase druhý krát. Nájde sa vyvolená, ktorá bude priam tebou nadšená ;)
a 13 cm .. to je len tvoj komplex
cawte chcem napisat mam 8 cm chcelo by ma niake dievca ak mi nepodrastie