Zdravim. Mam 25 rokov a este som nemal babu. Moj penis ma len 13 cm a bojim sa ze je to priliz malo a ze babam to nebude stacit.
Maly Penis
nezalezi na velkosti!! :) technika a ako chlap dokaze zenu vyrajcovat
dobry den ja sa chcem spytat ako sa daa zvacsit dlzka penisu????existuju nato aj neake cviki???dakujem
dobry den ja sa chcem spytat ako sa daa zvacsit dlzka penisu????existuju nato aj neake cviki???dakujem
Malicky peni: to nikto nevJe..., totizto kazdej dame vyhovuje nieco ine :|
Cawte... mam 15 rokov o mesiac a pol... a moj penis meria len 13,5 cm a hrubka 3-3.5 nevjem presne je to malo na moj vek?? dakujem za vsetky odpovede....
Niektorym babam ide niekdy o dlzku ale skorej ide o hrubku a ked ma aspon 4cm tak je dobre..ludia poradte mam 16r. a mam okolo 15-16cm a hrubka 4cm je to norma ze?
Takze aj ja sa pripojim svojim "problemom" mam 21rokov a uz dlhsich par rokov pozorujem, ze uz mi nerastie cca od 16r ked mi sotji meria presne 13,5cm. Sex je s tym nic moc citim ako aj baba ze mohol by ist este hlbsie, lenze chyba mu cca 5cm. Je este nejaka sanca, aby narastol aspon na 16-17cm ?
Ahojte
O mesiac mam 15 rokov a moj penis meria v napnutom stave iba 7 cm ovysnuty tak 3 cm co mam robyt pomozte :( vyska 162 cm
aha uz viem ako si to myslel neva nechaj tak
lost kde to vidis ?