Maly Penis

r

Vôbec nezaleži na veľkosti penisu, ale čo s ním dokažeš. Mala som dvoch chlapcov.Jeden mal 20 cm, druhý mal 13 cm. Ten s 13 cm penisom je už 13 rokov mojím manželom a vôbec toho neľutujem.

acesxx

Zenu dokaze vzusit z medicinskeho hladiska uz aj penis o hrubke ceruzky a posva nie je az taka dlha aby potrebovala povedzme az 20 cm penis .Opak je vsat pravdou pretoze ak mate penis 20 a viac cm dlhy bude pravdepodobne sex s vami skor utrpenim ako slastou.That for this time all.

sorc

Ked uz zalezi od velkosti ,tak skor od hrubky nez od dlzky..Dolezite je aby ho partnerka citila. Kedze priemerna hlbka zenskej pochvy je tych 15 cm. je uplne zbytocne mat 20 cm. kladivo.

callavasita

Nemyslim si ze na velkosti uplne nezalezi...samozrejme ze dolezitu ulohu hraju aj ostatne faktory...ale mam skusenost ze taky 18cm priemer je najlepsi(aspon)jednoducho chlapi s mensim penisom ma nevedeli priviest k orgazmu.a ak mate maly tak skuste zenu urobit pusou, nic nie je intenzivnejsie...

dusan

ja ho mam 15,5 cm, mam 21 a nikdy som nemal sex.raz som mal taku pomocku na meranie penisu, kde boli 4 stupne velkosti, vysiel mi druhy najvyssi, ale aj tak si myslim ze ho mam maleho

aaa

ja mam 15cm a caja to mala so mnou asi 5krat a uz to vechce robi zo seba s prepacenim picu a hovori ze ju sex vobec nezaujima ale som sa jej pital ze ci z bivalim to robila ta mi povedala ze stale ked sa stretli neviem co si mam o tom mysliet podlamna je to kurvicka ale chodim s nou uz asi mesiace