Zdravim. Mam 25 rokov a este som nemal babu. Moj penis ma len 13 cm a bojim sa ze je to priliz malo a ze babam to nebude stacit.
Maly Penis
mnohi hovoria, ze aj fyzicka krasa je podradnejsia od psychickej, no kazdy chce mat fotomodelku/la..
ß0ß, kto ma, ten ma, kto nema, vymysla vzletne frazy :-)))))
No mate zaujimavu temu, Baby casom pridete na to, ze dlzka je tiez ziaduca a aj priemer.No,ja ho mam 20cm, coz sa mi nechcelo verit,ale odmerala mi ho priatelka, skor viac,xi.Maloktora sa stazovala,az na moju ex,tu to dost bolelo pri predohre.A po 2,5r po rozvode este vzdy spolu spavame,takze predsa nevie zabudnut.. dlzka a krubka je velmi dolezita! Hlavne ked sa zena pri milovani uvolni.. viac a viac...
;) tak teda este doplnim info aj ked nie je od odbornika:
".... dosahuje v České republice plně ztopořený penis průměrné délky asi 15 cm, průměru 3,7 cm a obvodu 11,2 cm. "
www.sexus.cz
no ako som pred chvilou citala ze 15-16 je nad priemer tak som so svojim chlapom spokojna:),uz len keby som tu hrubku vedela,len tak pre zaujimavost,aj ked myslim ze sikovnost je najdvolezitejsia
ale o hrubke sa nic nepise
hej? dobre si tipovala? ;)) mne to je blbe, ale nabuduce ked bude prilezitost sa ho opytam :D
ja som sa spytala :) ,odmeral a povedal :),ale ved odmeraj sama
bolo by to blbe, kebyze sa priatela priamo opytam aky ma dlhy penis? :) som zvedava..