Maly Penis

sam

Pre mna znamená čím menší tým lepší. A čo sa týka tvojej frajerky možno bola panna ale za ušamy a aj tam jej vrabce čvirikali.

kuskus

aj moj priatel ma 13 cm, ale ze patri do kategorie "maly penis" som zistila az ked som mu ho raz zo srandy odmerala!mne sa aj na pohlad zdal vyhovujuci a vyhovuje mi presne taky aky je..

consie

Miso, takisto ako u dievcat velkost poprsia, u chlapov velkost penisu NIE JE DOLEZITA! Ja osobne nechapem, preco z velkosti tychto organov robia vsetci take halooo. Vo vztahu su dolezitejsie veci...
A kvalita sexu je sice dolezita, ale velkost penisu tam nehra rolu. Treba komunikovat a precitovat to s partnerom, aby z toho mali obaja zazitok... Vtedy to bude krasne...
Drz sa! ;)

vp2005

Pre Miša (25/13)
Som dimenzovaný podobne, tak Ti ponúknem svoj názor a skúsenosť: Tvoj problém je len jeden z parametrov spolunažívania muža a ženy. Ďalším, podľa mňa oveľa dôležitejším, je schopnosť cítiť a vnímať ženu, s ktorou si. Na to potrebuješ tú ženu poznať (imperatív!. Poznať jej vnímavé zákutia. A musíš sa rozhodnúť, či Ti ide o výkony a prvenstvá a rekordy alebo o splynutie, pri ktorom strácate obaja vedomie. Určitú komplikáciu tuším v tom, že ak svoje dimenzovanie vnímaš ako problém, budeš sa ťažšie v prítomnosti tej ženy uvoľňovať. (Tou ženou memám na mysli diskotékovú známosť!)Ak Ťa tento názor oslovil a chceš diskutovať viac, daj vedieť na vp2005@azet.sk. P. S. Písal som len o milovaní - spolunažívanie muža a ženy je oveľa mnohostranejšia mozaika.

pre dickera

DICKER - ak si s nou spal, nemoze byt uz panna, bud ta oklamala ak si to necitil ale jednoducho niektore zeny maju blanu taku slabu a tenku, ze to ten partner ani nepostrehne. Jedno je ale jasne - panna teda urcite nie je a panenstvo aj tak celkom nespociva len v panenskej blane, mimochodom