Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maly Penis

mnmn

ked som mala maleho ani som nevedela ci ho tam mam alebo nie alebo ci je to jeho prst ... ale s vekym som si to fakt uzila....

jaja

väčšinu som mala skúsenosti s velkými- tak ked prišiel terajší priateľ s priemerom-kt. mimochodom lubkam:-)-tak som sa bála- ale ide o techniku a pocity, nie o to, aký je borec a kolko vydrží dnu a von a nadoraz...je to individuálne...

ivanka_83

jaja mas praudu.a jeden ho mal tak velkeho, ze si vzivote nezasukal...len oral.proste sa tam nezmestil.teda do normalnej zeny.nie do nejakeho tanku.to by nemal zajem...nezalezi len na velkosti.aj s mensim som mala orgazmus-proste bol dobry milenec.a s velkym si bol akurat isty s vybavenim a nic moc...

jaja

a sorry páni- čo sa vás to netýka- neberte osobne, ale ja som sa stretla s viacerými prípadmi, že fakt sa vymykal z priemeru, ale dotyčný bol zaťažený len na svoj nástroj a technika na bode mrazu, žial!

4545

mala som pritela aj s malym pindurkom a aj s poriadnym delom a suhlasim s kockami ze to sa neda porovnat VELKY JE LEPSI!!!

ki-sa

vsetky zeny maju radi velke penisy je vzrusuce ked ho tam poriadne citis... v casakoch sa vzdy pise ze nie je dolezita velkost ale veru pod tymi clankami su vacsinou podpisany len muzi aby sami seba oklamali ze aj s malym sa da hrat divadlo zial neda ...

ivanka_83

moj kamarat ho ma ako malicek.fakt nekecam.opije sa do nemoty.opije aj babu a tak s nou suka-nesuka.no a nikto z toho nic nema....dakuj za 13 cm...