Zdravim. Mam 25 rokov a este som nemal babu. Moj penis ma len 13 cm a bojim sa ze je to priliz malo a ze babam to nebude stacit.
Maly Penis
ked som mala maleho ani som nevedela ci ho tam mam alebo nie alebo ci je to jeho prst ... ale s vekym som si to fakt uzila....
väčšinu som mala skúsenosti s velkými- tak ked prišiel terajší priateľ s priemerom-kt. mimochodom lubkam:-)-tak som sa bála- ale ide o techniku a pocity, nie o to, aký je borec a kolko vydrží dnu a von a nadoraz...je to individuálne...
jaja mas praudu.a jeden ho mal tak velkeho, ze si vzivote nezasukal...len oral.proste sa tam nezmestil.teda do normalnej zeny.nie do nejakeho tanku.to by nemal zajem...nezalezi len na velkosti.aj s mensim som mala orgazmus-proste bol dobry milenec.a s velkym si bol akurat isty s vybavenim a nic moc...
a sorry páni- čo sa vás to netýka- neberte osobne, ale ja som sa stretla s viacerými prípadmi, že fakt sa vymykal z priemeru, ale dotyčný bol zaťažený len na svoj nástroj a technika na bode mrazu, žial!
podla mna menší je lepší, nebolí -a je väčší výber polôh...
mala som pritela aj s malym pindurkom a aj s poriadnym delom a suhlasim s kockami ze to sa neda porovnat VELKY JE LEPSI!!!
ki-sa uplne s tebou suhlasim je rozdiel kolibrik a pstros
vsetky zeny maju radi velke penisy je vzrusuce ked ho tam poriadne citis... v casakoch sa vzdy pise ze nie je dolezita velkost ale veru pod tymi clankami su vacsinou podpisany len muzi aby sami seba oklamali ze aj s malym sa da hrat divadlo zial neda ...
moj kamarat ho ma ako malicek.fakt nekecam.opije sa do nemoty.opije aj babu a tak s nou suka-nesuka.no a nikto z toho nic nema....dakuj za 13 cm...
taky maly je dobry akurat tak na cikanie