Zdravim. Mam 25 rokov a este som nemal babu. Moj penis ma len 13 cm a bojim sa ze je to priliz malo a ze babam to nebude stacit.
Maly Penis
Nazdar mam 14 rokov mam penis dlhý 15,5cm a hruby 3,5 je to primerane na moj vek
ja mam 15 rokov a mam 16cm...podla vas to staci?..bude to mojej babe stacit?
no co narobime ked ten nas priemer je taky mali , myslim ale ze keby sme si mohli vybrat kazda by chcela poriadny a hlavne hruby..
ja som tiez citala, ze slovensky priemer je neakych 13cm , a to sa teda piratelov penis tiez vymyka priemeru dost....sice ja to nemam s cim a ako porovnavat, kedze mam stale toho isteho jedneho partnera,ale myslim si, ze aj 13cm, je v pohode, ved je tolko poloh na vyber a ako t u uz niekto spominal, aspon neboli , ked ho zasunie cely.....
niektore tu pisete ze 13 je malo a ze mate priatelov co maju neviem ake dlzky a vieto o tom ze europsky priemer je 13,5 cm????? tak neviem ako a podla coho robili ten priemer ale ked vacsina tu z vas pise ze mate neviem akych borcov tak bud mate na nich kua statie alebo ten europsky priemer neparti na slovenskych chlapov :)
ahojte : tak ja vám niečo poviem. mala som veľmi slušne vybaveného priateľa, fakt veľký hrubý a mne bolo fakt dobre. potom som sa zoznámila s mojím terajším a keď som ho prvý krát opáčila tak som sa zľakla, že ako čo s tým pre .oha chce??? No sa mi zdal po tom predchádzajúcom fakt maličký, má asi nanajvýš 13cm. No možem povedať, že je mi sním oveľa lepšie, no pri sexe cítim úžasné pocity, spravím sa v rekordných časoch a v takých polohách, o ktorých som si pred tým myslela že to nejde. Takže čo s toho vyplýva??
Ale musím dodať že nieje tenký. to by asi bol problém, si myslím.
stracat cas s takym malim , radsej si kupim poriadny vibrator
jasné, že nebude stačiť, veď jedna moja kamoška, ktorej narástli prsia aj penis ho má vačší
...VELKY JE SUPER ....
ja ked som mala chalana s malickym penisom..cca10cm tak som ho vobec necitila bolo to ako keby mu skacem na bruchu;-) a potom som mala jedneho s velkym a hrubym asi okolo 18-20cm a to sa mi stalo len s nim som sa spravila za pol minuty tj po par vniknutiach..