Zdravim. Mam 25 rokov a este som nemal babu. Moj penis ma len 13 cm a bojim sa ze je to priliz malo a ze babam to nebude stacit.
Maly Penis
ale da sa aj 15 ved to neni az taky maly zas..aj ked podla mna naj dlzka je tak 17,18 maximalne 20 ..ale to je len moj nazor ..
mam ho 15 cm do dlzky a 14,5 obvod je to dost??lebo sa mi to nezda ked sa nanho pozrem s hora.a naozaj sa bojim sexu aby ma baby nevysmiali
zdravim... chcem len povedat, ze aj ja mam maly a co?? niekedy som sa tym trapil , ale teraz mam frajerku a v posteli nam to klape uplne super... niekedy ju spravim aj 5 a viac krat za noc .... a to som si predtym vobec neveril..... takze tak. chalani s malymi penismy rychlo chodte trtkat aby ste potom nelutovali ze ste to nerobili kvoli tomu ze ste sa hanbili...
Ked mate 16,tak vam este nieco malo porastie. Ale ovplyvnuje to aj akym zivotnym stylom zijete...napriklad hulenie travy vasu pychu dost paralyzuje a zmensuje.
no ja ho mam dlhy asi tak 16 cm hrubz asi tak 12 cm je to malo ci to staci a mam 15 rokof..dakujem za odpoved
Tu sa pýtal penis:Je to dobrá dlžka,záleži na hrúbke a šikovnosti majteľa penisu :-)
ešte jedna otázka od jozi 222:tak ako teda zistim,ci este bude rast alebo nie??(mam 16 rokov a dlzka 13cm)
Moja odpoveď:Nijako to nezistýš bo nevieš nijako nabúrat do hormonov...alebo niečo také podobné :-)...Len sa spravne stravuj vitamíny a on ešte dorastie...Si vo vývoji...tiež aj ja :-)
tak ako teda zistim,ci este bude rast alebo nie??(mam 16 rokov a dlzka 13cm)
Tak prečo si myslím že to nebude stačiť??? Veď ty za to nemôžeš aký ho máš no nie?
caute! moj priatel ma 14 cm a uplne mi to staci, prezivam s nim doteraz najlepsi sex vo vsetkych polohach!mala som viac partnerov a zazila som 2 extremy..moj prvy mal 19 cm a riadne hruby, doteraz som vacsieho na vlastne oci nevidela a poviem vam dost to bolelo odzadu aj ked som nanho chcela sadnut.. anal bol vyluceny a do pusy ho bolo tiez tazko zobrat:-( no a potom dalsi extrem.. ten mal bez srandy 8-9 cm ked stal a bol hruby asi ako palec na nohe.. no a toho chlapca mi je dodnes luto:-((