Zdravim. Mam 25 rokov a este som nemal babu. Moj penis ma len 13 cm a bojim sa ze je to priliz malo a ze babam to nebude stacit.
Maly Penis
petopok: ty si myslíš, že tí tvoji kamoš ti hovoria pravdu, že majú o 3-4 cm dlhšieho :D no neviem,neviem...veľmi by som neveril :)
a myslím si, že si ich ešte nevidel ani jedného, keď mu stojí vták :)na tvoj vek máš dobrého...ja mám tak 15-16cm a hrúbku (na ktorej vraj záleží najviac) mám 5cm,mám aj priateľku,máme skvelý sexuálny život, nesťažuje sa ani ona, ani ja :) možno tí tvoji "kamaráti" majú dlhšieho v pokojnom stave, ale potom v erekcii sa im zväčší max. o 2cm a nemajú ani toľko ako ty...hmm,nepočúvaj ich...som síce chlap,ale každá mi zatiaľ povedala, že na veľkosti nezáleží-teda na dĺžke a že podstatnejšia je šírka.Ale možno sa nájdu aj také, ktoré majú rady veľkých hadov.Síce aj tak nechápem, kde to potom všetko tí obdbarení opičiaci narvú :D:D:D
petopok: ty si myslíš, že tí tvoji kamoš ti hovoria pravdu, že majú o 3-4 cm dlhšieho :D no neviem,neviem...veľmi by som neveril :)
a myslím si, že si ich ešte nevidel ani jedného, keď mu stojí vták :)na tvoj vek máš dobrého...ja mám tak 15-16cm a hrúbku (na ktorej vraj záleží najviac) mám 5cm,mám aj priateľku,máme skvelý sexuálny život, nesťažuje sa ani ona, ani ja :) možno tí tvoji "kamaráti" majú dlhšieho v pokojnom stave, ale potom v erekcii sa im zväčší max. o 2cm a nemajú ani toľko ako ty...hmm,nepočúvaj ich...som síce chlap,ale každá mi zatiaľ povedala, že na veľkosti nezáleží-teda na dĺžke a že podstatnejšia je šírka.Ale možno sa nájdu aj také, ktoré majú rady veľkých hadov.Síce aj tak nechápem, kde to potom všetko tí obdbarení opičiaci narvú :D:D:D
caute ja mam 16 rokov a 17cm dlheho 4,1 hrubeho. Kamosi sa zo mna na plavarni smeju ze je to maly oni ho maju aj o 3-4cm dlhsieho? VYRASTIE este? Do kedy rastie?
na dlzke penisa nezalezi ako to tu vsetci hovoria ked mas 25 rokov a nemas babu to je cudne ja mam 14rokov a 17cm ma moj penis
caute...mam 15rokov a mam 16cm penis...problem je v tom ze ked mam erekciu tak zalud mam vzdy v predkozke...co stym je???prosim pomozte mi:(
Aaale chlapce chlapci..stale sa držte toho, že aj malý šašo dokaže spraviť velke divadlo"....nezaleži na velkosti...ale na tom ako to ovladate..všetko ide len z vás:)
vy ste fakt na hlavu. poviem vám to: ak chcete babu, ktorá je s vami kvôli sexu a nie preto, akí ste vnútri, tak jej to stačiť nebude!!! Ak chcete takú, ktorú budete ľúbiť a aj ona vás, tak jej to bude jedno...ak to neni pod 10 cm :D