Maly Penis

roman-ry

cavte mam 19 rokov a moj penis ma len 13cm a širku 3,5cm je strasne maly a semenniky mam tiez male babu som este nemal lebo nechcem aby sa mi smiala co s tym ?? dorastie mi ??

dubak

ja mam 15 a moj vtak v stoporenom stave ma 17 cm xD a pritom nesom ten najchudsi :D s velkostami vtaku nemaj obavy ja som tes mal take maniere vsetko je v genetike ;)

dom

ze pls odpowedzte mi proste ja som sa uz vzstriekal ale teraz uz asi petkret nic nechapem a este kolko je asi dobre abz mi meral ked je postaveny,kolko je asi priemer??bo ja ho mam dost maleho

house

A este jedno s tym svojim 13 cm urcite nebudes uspesne pretahovat uspesne vsetky dievky v meste , ale som presvedceny si najdes taku ktorej to bude uplne stacit a bude hykat od rozkose...zalezi len na tebe...

house

Cjpci je dolezite aby ste si kazdy nasiel svoju partnerku kon kobylu zajaz zajacicu baran ovcu a slon slonicu ako v prirode lenze priroda si to zariadila
u zvierat sama u cloveka je to inak...
Ale najdolezitejsie je aby ste obaja boli spokojni, lebo potom vznikaju zbytocne nedorozumenia...a nevery ...
takze hladajte a co je hlavne ak je velky a nestoji tak je nanic ...

dom

pred asi dvoma dnami som sa prvy raz vystriekal ale nestriekam vzdy ked sa vyhonim iba asi tak polovicu krat co som odvtedy honil som sa vystriekal je to normalne???

dom

mam 13...moj penis mera v normale 5cm a vajca sirka 2 aj dlzka 2cm a mam uzky 2cm...a wim ze kamosi maju vecsie aj vajca aj penis

dom

takze teraz to trocha upresnim mam 13 a penis v normale mi meria 5 cm a vajca sirka 2 aj dlzka 2 cm...a vim ze moji kamosi maju ovela vecsie vajca aj penis...tak ja nwm