Zdravim. Mam 25 rokov a este som nemal babu. Moj penis ma len 13 cm a bojim sa ze je to priliz malo a ze babam to nebude stacit.
Maly Penis
takze akoze co mozem robit ked ma da sa to asi nazvat nepravidelna erekci???....bo niekedy sa vystriekam nekedy ne...a este kamosi hovorili ze ked zacnes striekat ze ty zacnu rats vajca...ale mne este nezacali co mam robit
ja mam 17rokov......16cm,hrubka4cm myslite ze to bude stacit?:(
a kolko by mi este asi mohol narast?
(ja by som bol rad tak 2cm na dlzku a centimeter na hrubku)
pls vyjadrite sa
lenka 345 bola uz natrhnuta poriadnym vtakom? inak nevie o com hovori:P
lenka345 ..presne...
babajaga dobreeee to sa mi paci, nech si nemyslia o sebe, kazda baba potrebuje poriadneho vtaka tak sa tu moc neutesujte malym gasparkom
Aj s malým Gašparkom sa dá zahrať veľké divadlo. Ak by ti to nestačilo, tak si prečítaj Kamasútru (či ako sa to píše). Ak ani to nie, tak choď do Indie, kde bežne si penisy zväčšujú tak, že si prepichnú žaluď, prestrčia nejakú paličku z bohvieakého dreva a doluznačky ležiac (asi medzi 2 matracmi) zavesia primerané závažie. Po nejakom čase sa penis povytiahne z tela a pri opakovanej procedúre sa dá zväščiť aj o tretinu dĺžky. Nedoporučujem to prevádzať neodborne, oni majú prepracovanú metódu, aby nevznikol zápal, tak ošetrujú nejakým olejom z rastlín. Patrí to k ich kultúre, lebo upravujú sa aj vzťahy medzi mužom a ženou. Tvrdia, že keď je voľnosť medzi penisom a vagínou, tak sú aj volnejšie vzťahy.
no tak..... ale aspon konecne aj vy mate nejaky handikap .... neze by som sa smiala... ale konecne sa zamyslite aj nad sebou a neriesite nase kozy a zadky... tsssss.......... a vy... 19nast rocny co si myslite ze 13 je malo.. uvediem to na pravu mieru.... neni to akoze nic moc.... ale preco chcete kurvy na diskoteke,? co si nenajdete normal priatelku ktorej to bude jedno?? toto moze trapit iba devkara ze ho ma maleho.. normal rozmyslajuceho by to nenapadlo.....
Moj ma 17 cm a moja baba je spokojna.....nemam sa naco stazovat :-D
cavte mam 19 rokov a moj penis ma len 13cm a širku 3,5cm je strasne maly a semenniky mam tiez male babu som este nemal lebo nechcem aby sa mi smiala co s tym ?? dorastie mi ??
cavte mam 19 rokov a moj penis ma len 13cm a širku 3,5cm je strasne maly a semenniky mam tiez male babu som este nemal lebo nechcem aby sa mi smiala co s tym ?? dorastie mi ??