Maly Penis

Benk0

Ahojte, ehm no tak ja mam 15 cm penis a 14 rokov.. spoluziaci sa mi smeju ze maju 17 aj 18 cm vtaky a ze ja mam takeho maleho vrabca :( naozaj sa bojim co ak v neskorsom veku neuspokojim svoje dievca?

MArek125

Všeci maju pravdu ja mam 15Cm 18rokof babu mam jeden a pol roka ani raz sa nestazovala stlasne radi sa spolu hrame skusame nove polohy.A pc ako vyhovorku to neberte ja mam xbox a ked drtim a skoci na mna prijatelka jebnem do kuta a uz sa bavim iny krajisim sposobom sama mi povedala ze ju to aj tak teraz nadoraz boli (niekedy) ale nikdy ma neodsudzovala za to ze ho mam maleho alebo co bere to inak ako tu už niekdo spominal aj maly šašo vie urobit riadnu zabavu tak si stym nelamte hlavu hladajte babu a uživajte si kym sa da:-)
A je mat dobre niekoho pri sebe a nie PC ale dakoho na porospravanie a na pekne vecere:-)
PS:pozdravujem vsetkych z malymi penismy zme viacery nebojte sa babam sa to luby a ked viete ovladat aj jazyk este viac nie vzdy je to o penise aj z jazikom sa da baba pekne uspokojit:-)

HELOOOOOU

neviem si pomoct penis mam trochu dolava dole nakrivo niekto pise ze ide o Peyronieho chorobu niekto ze je to normalne neviem mam ist lekarovi????

ADRIANVELKY

PREDAM ZVACSOVAC PENISU VIG-RX ZA MESIAC DOKAZE ZVACSIT PENIS AZ O 1-2CM OCARTE SVOJU PRIATELKU . KONTAKT:

E-MAIL:SYPKASK@GMAIL.COM MOBIL-0944146658

ADRIANVELKY

PONUKAM ZVECSOVAC A PREDLZOVAC PENISU VIGRX
BALENIE OBSAHUJE 60 CAPSUL UZ PO MESIACI UZIVANIA VIDITELNE ZVECSENIE PENISU O 1-2CM CI UZ DLZKY ALEBO HRUBKY KONTAKT:

MOBIL-0944146658 E-MAIL:SYPKASK@GMAIL.COM